Guru Agilis Cattus*PL
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> ja również , rude futro było chyba ostatnie w moich marzeniach , a życie sprawiło mi figlaMonika pisze:Dzięki Gurosławowi pokochałam rude <mrgreen>
i jesteśmy z Guru i Hamsinką oczywiście na zawsze razem <serce> <serce>
Ruda Małpa jest bardzo sympatyczna z pysia , wszyscy myślą że mam takiego małego Misia, który pragnie miziania i noszenia przez obce ręce. A dokładnie tak nie jest , Guruś wbrew pozorom kocha tylko mnie <lol> , prawda Dorszko?
Kiedy wróciłyśmy z Dorotką z wystawy ze Szczecina już dość późnym wieczorem Guru przeszedł samego siebie. Sama byłam w szoku bo nie odstępował mnie na krok. W końcu uwałił mi się klacie przodem i tak pysiami do siebie spaliśmy . Od czasu do czasu tylko pomrukiwał o mymłonie już nie wspomnę <mrgreen>
Hamsinka jak to Pannica jest samodzielna i niezależna ale to nie znaczy , że mruczanki odpuszcza
Mam w plananie tygodniowy wyjazd we wrześniu w góry i już dzisiaj brzuch mnie boli na myśl o zostawieniu Futer w domu. Jeszcze nigdy nie opuszczałam ich na dłużej niż jeden dzień. <hm>
Muszę popracować nad sobą chyba.... <mrgreen>
Uwielbiam te swoje Brytki i mogę gadać i gadać o nich w nieskończoność :-)
- Monika
- Hodowca
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
od razu przepraszam za <offtopic>Monika pisze:Oj Dorotko, jak ja to znam...mogłabym klepać i klepać o tych kociakach... a w życiu codziennym tak mało jest czasu na takie kocie pogawędki i nie zawsze znajdzie się podobny entuzjasta do wymiany poglądów <mrgreen> tak "na żywo" przy kawie.
Buziaki w te Twoje dwa kocie noski!
mam to szczęście, że pracuje również z miłośnikami kotów - w pokoju koleżanka z dwoma ogonami w domu (ma też córkę z czterema - i to są jej wnuki <mrgreen> ), pokój dalej koleżanki z trzema i dwoma kotami
możemy gadać i gadać i gadać ... i przywoływać się wzajemnie do porządku czyli do pracy...
fakt, że tylko ja mam koty rasowe ale miłość i pasja takie same
- donka
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- mevik
Zazdroszczę!!! Ja niestety nie mam tak dobrze w pracy, a w pokoju w którym siedzę - wręcz przeciwnie - panowie dyrektorzy się śmieją, że owszem lubią koty ,ale wyłącznie z grilamadziulam2 pisze: mam to szczęście, że pracuje również z miłośnikami kotów - w pokoju koleżanka z dwoma ogonami w domu (ma też córkę z czterema - i to są jej wnuki <mrgreen> ), pokój dalej koleżanki z trzema i dwoma kotami
możemy gadać i gadać i gadać ... i przywoływać się wzajemnie do porządku czyli do pracy...
fakt, że tylko ja mam koty rasowe ale miłość i pasja takie same
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
u mnie to nawet psiary upominają się o nowe zdjęcia Gabrysia i Leonamevik pisze:Zazdroszczę!!! Ja niestety nie mam tak dobrze w pracy, a w pokoju w którym siedzę - wręcz przeciwnie - panowie dyrektorzy się śmieją, że owszem lubią koty ,ale wyłącznie z grilamadziulam2 pisze: mam to szczęście, że pracuje również z miłośnikami kotów - w pokoju koleżanka z dwoma ogonami w domu (ma też córkę z czterema - i to są jej wnuki <mrgreen> ), pokój dalej koleżanki z trzema i dwoma kotami
fakt, że tylko ja mam koty rasowe ale miłość i pasja takie sameI jak tu wytrzymać.... <lol> Dobrze, że chociaż agilisowe forum mam