Miot N: Arabica i IC Clearence von Macola 13*DE

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Snusia
Hodowca
Hodowla: Miziaki*PL
Kontakt:

Post autor: Snusia »

<mrgreen> <lol> nie marudzić , Dorotka jest PO weselu... to trzeba czasu zeby wrócic do rzeczywistosci
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ale zazdraszczam takiej wizyty i mizianek słodkich maluchów :-)
Awatar użytkownika
Izabella1974

Post autor: Izabella1974 »

O jejku, dopiero zobaczyła, jakie cudeńka! :kotek:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Robi się, robi...

Daso, dziękuję bardzo za wsparcie, bo by mi tu żyć nie dali <lol> Bardzo miłych gości miałam w piątek, mam nadzieje, że nikt bardzo spalony po wycieczce po Wrocławiu nie wrócił... Szczególne uściski dla Tereski <zakochana>

Negito, jest teraz zdecydowanie największy, odkrył niedawno uroki mięsa i wszelkiej maści mokrego jedzenia, nie zatracając przy tym zamiłowania do suchego, efekty nie są może widoczne za zdjęciu, wszystkie kociaki weszły właśnie w fazę wyciągniętych żmijek, ale jak się weźmie do ręki, czuje sie bardzo dobrze słodki ciężar :)

Obrazek

Obrazek

Neo cały czas wygląda, jakby mu dobrano niewłaściwą głowę do ciała, najbardziej mi przeszkadza w pracy, bo ciągle wdrapuje się na kolana i sprawdza, co robię <lol> Największy panikarz, jeśli chodzi o pazurki...

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Ania

Post autor: Ania »

Jakie wielgasy <zakochana>
Awatar użytkownika
Mały Lew
Hodowca
Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
Kontakt:

Post autor: Mały Lew »

Dorszka, wszystkie absolutnie cudowne choć każde inne! Jak ten czas ucieka - kiedy one tak porosły <shock>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Mały Lew pisze:Dorszka, wszystkie absolutnie cudowne choć każde inne! Jak ten czas ucieka - kiedy one tak porosły <shock>
Nawet nie pytaj, nie wiem, kiedy mi ostatnio dni uciekają, tylko czasu ciągle brak <lol>

O Niri nie ma co pisać, wszystko widoczne, i słodycz, i chochlik w oku pod płaszczykiem niewiniątka <diabeł>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I Nobel, zdecydowanie największy kombinator z całego stadka, błyskawicznie czai, gdzie się co opłaca, i kiedy trzeba zadbać o swoje interesy, NIKT nie je tak szybko, jak on <lol>

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Elaurea

Post autor: Elaurea »

Dorszka pisze:O Niri nie ma co pisać, wszystko widoczne, i słodycz, i chochlik w oku pod płaszczykiem niewiniątka <diabeł>
<strach> Oj, chyba nie wystarczy mi silnej woli aby sprzeciwiać się takiemu spojrzeniu. Kto tak tę pannę wyszkolił <lol>

Ale, warto było nie spać i zajrzeć w przerwie w pracy na stronę - SUPER <roll>
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Ale one juz wielkie :)

Nobel mina bezkonkurencyjna ;-))
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Rosną maluchy niesamowicie. Neo mi się bardzo podoba, reszcie też niczego nie brakuje, a Nobel jest obłędny, on ma wiecznie jęzorek wywalony <lol>
ODPOWIEDZ