Ciocie?! Jak się Wam podoba moja zdrowa łapka? Czuję się już świetnie.
Grzecznie zniosłem gługie leczenie, bo pancia powiedziała,że dzięki temu poczuję się lepiej. A ja jej wierzę
Asiu, te pieniądze miały iść głównie na zwrot kosztów leczenia Bolka, zdecydowałaś przeznaczyć je na jedzenie a to znaczy, że koszty opieki zdrowotnej sfinansowałaś sama. Dziękujemy Ci za to, za opiekę jaką roztaczasz nad łobuzami, dobrze wiesz, że bez Ciebie nie daliby sobie rady :-) Jesteś wspaniała i masz ślicznych podopiecznych <zakochana>
Aga L. pisze:Asiu, te pieniądze miały iść głównie na zwrot kosztów leczenia Bolka, zdecydowałaś przeznaczyć je na jedzenie a to znaczy, że koszty opieki zdrowotnej sfinansowałaś sama. Dziękujemy Ci za to, za opiekę jaką roztaczasz nad łobuzami, dobrze wiesz, że bez Ciebie nie daliby sobie rady :-) Jesteś wspaniała i masz ślicznych podopiecznych <zakochana>
Aga świete słowaAsiu <serce>
Jakby co tylko daj znać Nasze Kochane Forumiaki Bolaki-Lolaki mają kochajace ciociaki <lol>
Ja jak zwykle ostatnio spóźniona, ale dorzucę parę groszy dla Bolusia i Lolusia <serce> Zaraz poszukam czy mam jeszcze dane do przelewu. Jeżeli nie, to odezwę się Asiu do Ciebie :-)
Dziś ma być paczka z zooplusa <tańczy> <tańczy>
Na razie pałaszujemy karmę od Soni!!
Bolek! Patrz jak chodzisz bracie! Zawsze musisz pierwszy paczkę obwąchać??
Lolek, nie narzekaj! Patrz lepiej pod nogi. Ale jak to od Marzeny?? Miało być od Soni! Nie rozumiem WAS ludzie