Filip & Nano

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Re: Filip

Post autor: Becia »

<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
agniecha
Agilisowy Rezydent

Post autor: agniecha »

Cudny jest <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

Limonka pisze:No co ja tutaj czytam......ale super :radocha: :radocha: :radocha:

Tak jest zawsze fajnie, jak te maluchy, co możemy od małego oglądać jak rosną na forum, idą do forumowych domków, które zdjęć nie żałują (no może niektóre trzeba czasami pogonić ;-)) )

Nano jako małpka na słupie boski <mrgreen> <serce>
Ja też się bardzo cieszę, że mogę go oglądać na żywo odkąd jest malutki :) Teraz jest takim przesłodkim szkrabusiem <serce> Fifiego zobaczyłam pierwszy raz dopiero w dniu odbioru, fajnie jest jednak mieć koteczka bliżej i móc go odwiedzać kiedy jest jeszcze z mamą <mrgreen>
Ballofhappiness pisze:I pomyśleć, że nie tak dawno dołączyłam do forum, zachwycałam się Filipem w oczekiwaniu na mojego maluszka i nadal czekam... a Sandra się już dokaca. <mrgreen> <rotfl>
Zdjęcia mamy, małego i Filipka oczywiście cudowne.
Nie mogę się doczekać jego reakcji na braciszka. <mrgreen>
Zdradź mi proszę sekret jak przekonałaś drugą połowę na kolejnego kota ? <lol>
Wiesz, trudno powiedzieć, że miało tu miejsce jakieś przekonywanie <mrgreen> Tomek lubi koty, Filip to jego oczko w głowie, co prawda przez kilka miesięcy narzekał, że zgodził się na niebieskiego brytusia, a zarezerwowałam kremaka <lol> ale ostatnio przyznał w końcu, że kremowy fajniejszy :->
Podobnie było teraz, przygotowywałam go kilka miesięcy pokazując różne zdjęcia kotów, podobają się mu czarne klasyczne pointy, więc jak tylko Nano się zwolnił to zarezerwowałam i powiedziałam, ze przecież to prawie taki, jakiego chciał <lol> Nie protestował, mówi że skoro jestem szczęśliwa mając koty, to mogą być <mrgreen>

Ach no jeszcze prawie dla miesiące do odbioru, a mam wrażenie jakby to było jutro <lol> muszę zająć się czytaniem wątku o dokoceniu <lol>
Awatar użytkownika
oleena

Post autor: oleena »

Ale super! <tańczy> Drugi chłopak w Waszej rodzince <mrgreen> Słodziaczek z niego nieprzeciętny :kotek: Moje gratulacje !!! :-) Mąż też Ci się udał :-)
Awatar użytkownika
anex

Post autor: anex »

Sandra, gdzieś wyczytałam, że mazgaj i maminsynek? <rotfl>

<przepraszam, to zazdrość przeze mnie przemawia, bo też bym takiego cudaka chciała <mrgreen> <lol> >
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Sandra ale pięknego kota wybrałaś <zakochana> <zakochana> <zakochana> będę tu na pewno stałą bywalką bo przecież, chyba widac, że ja pręguski ubóstwiam <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Jaki on ma cudny ten nosek marchewkowy <zakochana> <zakochana> <zakochana> no sliczny jesteś maluszku!! <serce>
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

anex pisze:Sandra, gdzieś wyczytałam, że mazgaj i maminsynek? <rotfl>
Taaa zanosi się na to, że bedę miała dwóch krzykaczy <lol> Filip też bardzo rozmowny, zawoła że się nudzi, że w berka by się z Pańcią pobawił, że muszki nie umie złapać, ze z kuwety wyszedł i niech ktoś to posprząta itp <lol>
dagusia pisze:Sandra ale pięknego kota wybrałaś <zakochana> <zakochana> <zakochana> będę tu na pewno stałą bywalką bo przecież, chyba widac, że ja pręguski ubóstwiam <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Jaki on ma cudny ten nosek marchewkowy <zakochana> <zakochana> <zakochana> no sliczny jesteś maluszku!! <serce>
Gasperka też uwielbiam <serce> Nanuś to będzie prawdziwy czarny tygrysek, już się nie mogę doczekać jak wyrośnie <mrgreen> Niby słodkie takie małe kotki, ale jednak brytki z wiekiem są coraz piękniejsze <zakochana> W Filipku się każdego dnia bardziej zakochuję <mrgreen>
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Patrz Pancia, cos spadło
obrazek

o co Ci chodzi? Przyzwyczajaj sie <diabeł>
obrazek
Awatar użytkownika
BabaJaga
Agilisowy Rezydent