Filip & Nano
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Re: Filip
Ja też się bardzo cieszę, że mogę go oglądać na żywo odkąd jest malutkiLimonka pisze:No co ja tutaj czytam......ale super![]()
![]()
![]()
Tak jest zawsze fajnie, jak te maluchy, co możemy od małego oglądać jak rosną na forum, idą do forumowych domków, które zdjęć nie żałują (no może niektóre trzeba czasami pogonić)
Nano jako małpka na słupie boski <mrgreen> <serce>

Wiesz, trudno powiedzieć, że miało tu miejsce jakieś przekonywanie <mrgreen> Tomek lubi koty, Filip to jego oczko w głowie, co prawda przez kilka miesięcy narzekał, że zgodził się na niebieskiego brytusia, a zarezerwowałam kremaka <lol> ale ostatnio przyznał w końcu, że kremowy fajniejszy :->Ballofhappiness pisze:I pomyśleć, że nie tak dawno dołączyłam do forum, zachwycałam się Filipem w oczekiwaniu na mojego maluszka i nadal czekam... a Sandra się już dokaca. <mrgreen> <rotfl>
Zdjęcia mamy, małego i Filipka oczywiście cudowne.
Nie mogę się doczekać jego reakcji na braciszka. <mrgreen>
Zdradź mi proszę sekret jak przekonałaś drugą połowę na kolejnego kota ? <lol>
Podobnie było teraz, przygotowywałam go kilka miesięcy pokazując różne zdjęcia kotów, podobają się mu czarne klasyczne pointy, więc jak tylko Nano się zwolnił to zarezerwowałam i powiedziałam, ze przecież to prawie taki, jakiego chciał <lol> Nie protestował, mówi że skoro jestem szczęśliwa mając koty, to mogą być <mrgreen>
Ach no jeszcze prawie dla miesiące do odbioru, a mam wrażenie jakby to było jutro <lol> muszę zająć się czytaniem wątku o dokoceniu <lol>
- dagusia
Sandra ale pięknego kota wybrałaś <zakochana> <zakochana> <zakochana> będę tu na pewno stałą bywalką bo przecież, chyba widac, że ja pręguski ubóstwiam <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jaki on ma cudny ten nosek marchewkowy <zakochana> <zakochana> <zakochana> no sliczny jesteś maluszku!! <serce>
Jaki on ma cudny ten nosek marchewkowy <zakochana> <zakochana> <zakochana> no sliczny jesteś maluszku!! <serce>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Taaa zanosi się na to, że bedę miała dwóch krzykaczy <lol> Filip też bardzo rozmowny, zawoła że się nudzi, że w berka by się z Pańcią pobawił, że muszki nie umie złapać, ze z kuwety wyszedł i niech ktoś to posprząta itp <lol>anex pisze:Sandra, gdzieś wyczytałam, że mazgaj i maminsynek? <rotfl>
Gasperka też uwielbiam <serce> Nanuś to będzie prawdziwy czarny tygrysek, już się nie mogę doczekać jak wyrośnie <mrgreen> Niby słodkie takie małe kotki, ale jednak brytki z wiekiem są coraz piękniejsze <zakochana> W Filipku się każdego dnia bardziej zakochuję <mrgreen>dagusia pisze:Sandra ale pięknego kota wybrałaś <zakochana> <zakochana> <zakochana> będę tu na pewno stałą bywalką bo przecież, chyba widac, że ja pręguski ubóstwiam <zakochana> <zakochana> <zakochana>