po co kładziesz filipkowi kwiatek na leżance a gdzie on ma się wylegiwać ;) piękny jak zawsze kocham go <serce> <serce> <serce> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Sandra, miałam Ci już wcześniej pogratulowac ale ciągle coś.... <wsciekly> Przepięknego koteła Fifiemu na głowę zamierzasz sprowadzić. Szczerze zazdraszczam Zawsze mi się taki marzył...a na koniec przygarnęłam brzydala z Mazurii <mrgreen> Będziecie mieć wesoło, bardzo się cieszę!!!!
aurora80 pisze:Sandra, miałam Ci już wcześniej pogratulowac ale ciągle coś.... <wsciekly> Przepięknego koteła Fifiemu na głowę zamierzasz sprowadzić. Szczerze zazdraszczam Zawsze mi się taki marzył...a na koniec przygarnęłam brzydala z Mazurii <mrgreen> Będziecie mieć wesoło, bardzo się cieszę!!!!
Dzieki ja tez juz nie moge sie doczekać! Bedzie wesoło z łobuzami <serce> <serce>
No a Tobie to tego brzydkiego Wiewióra rzeczywiście nic tylko współczuć <lol> Dobrze ze sie juz dogadują z Buliczkiem
O matko, jak dobrze, ze nie na ciebie to spadlo, Filipku ! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Pancia tak nierozwaznie te kwiatki rozstawia po chalupie <diabeł>
tez chcial miec chlopak ladnie w swoim kaciku, to sobie ozdobil
U nas jakaś łagodna odmiana storczyka jest, bo agresji względem kotów nie okazuje <lol>
Za to u Filipka pojawiła się prawdziwa bestia, dzielny, że sobie tak poradził <zakochana>
Natashas, trzeba być czujnym cały czas. Nigdy nie wiadomo kiedy zło z niego wyjdzie <diabeł> <diabeł> <strach> <strach> Fifulek ledwo co uszedł z zyciem. To przestroga dla nas wszystkich
jak to sie ten świat zmienia...kiedyś były atakujace serki (u Miss Monroe albo u Mago jeśli dobrze pamiętam) a teraz storczyki....
biedne te nasze koty, taki ten świat niebezpieczny <lol>