Filip & Nano

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Re: Filip

Post autor: fado123 »

po co kładziesz filipkowi kwiatek na leżance a gdzie on ma się wylegiwać ;) piękny jak zawsze kocham go <serce> <serce> <serce> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
aurora80

Post autor: aurora80 »

Sandra, miałam Ci już wcześniej pogratulowac ale ciągle coś.... <wsciekly> Przepięknego koteła Fifiemu na głowę zamierzasz sprowadzić. Szczerze zazdraszczam :-D Zawsze mi się taki marzył...a na koniec przygarnęłam brzydala z Mazurii <mrgreen> Będziecie mieć wesoło, bardzo się cieszę!!!!
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

aurora80 pisze:Sandra, miałam Ci już wcześniej pogratulowac ale ciągle coś.... <wsciekly> Przepięknego koteła Fifiemu na głowę zamierzasz sprowadzić. Szczerze zazdraszczam :-D Zawsze mi się taki marzył...a na koniec przygarnęłam brzydala z Mazurii <mrgreen> Będziecie mieć wesoło, bardzo się cieszę!!!!
Dzieki :-D ja tez juz nie moge sie doczekać! Bedzie wesoło z łobuzami <serce> <serce>
No a Tobie to tego brzydkiego Wiewióra rzeczywiście nic tylko współczuć <lol> Dobrze ze sie juz dogadują z Buliczkiem :)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

O matko, jak dobrze, ze nie na ciebie to spadlo, Filipku ! <zakochana> <zakochana> <zakochana> :kotek:
Pancia tak nierozwaznie te kwiatki rozstawia po chalupie <diabeł>

:haha: :haha: :haha: tez chcial miec chlopak ladnie w swoim kaciku, to sobie ozdobil :haha:
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

na szczęście Fifi i lui przeżyli atak agresywnego storczyka, ufffff <lol> <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Agresywny storczyk <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>

<lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>

Filipku, każdemu może się zdarzyć, że go storczyk znienacka zza rogu atakuje :kotek: :kotek:

<zakochana>
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Dzielny Fifi, nie dał się morderczemu storczykowi :kotek:
Awatar użytkownika
Natashas

Post autor: Natashas »

U nas jakaś łagodna odmiana storczyka jest, bo agresji względem kotów nie okazuje <lol>
Za to u Filipka pojawiła się prawdziwa bestia, dzielny, że sobie tak poradził <zakochana>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Natashas, trzeba być czujnym cały czas. Nigdy nie wiadomo kiedy zło z niego wyjdzie <diabeł> <diabeł> <strach> <strach> Fifulek ledwo co uszedł z zyciem. To przestroga dla nas wszystkich ;-)) :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Limonka »

jak to sie ten świat zmienia...kiedyś były atakujace serki (u Miss Monroe albo u Mago jeśli dobrze pamiętam) a teraz storczyki....
biedne te nasze koty, taki ten świat niebezpieczny <lol>
Zablokowany