Jaskierku te wszystkie ciotki to tak z zaaaazdrości bo pasą te swoje kociołki i pasą ,a one urosnąć już nie chcą do tych wymarzonych 12 kg
Koloruś był ważony w poniedziałek przez nową panią doktor na takiej super wypasionej wadze i ma 7960 nie mógł z niej zwiać
ale on jest kluch ,a Jaskierek jest super i niech tak dalej rośnie
fado123 pisze: ↑01 paź 2017, 10:47
Mój Don ma 21 miesięcy i tylko 5,6 kg jak tu nie zazdrościć Jaskierkowi
Ale czego zazdrościć? Przestańcie już z tymi wagami i porównywaniem ile czyj kot waży Najważniejsze jest, aby zwierzak był zdrowy. A odchudzić otyłego kota jest bardzo ciężko. Cieszcie się z tego, ile ważą Wasze koty, a nie „dążcie” do tego, aby były cięższe od innych, bo nie nie jest niczego wyznacznikiem Apeluję o rozsądek
Jaskier, pokaż zdjęcie kotka z góry, jak stoi, bo to, czy kot waży za dużo ciężko jest ocenić po zdjęciach, na których kot leży
fado123 pisze: ↑01 paź 2017, 10:47
Mój Don ma 21 miesięcy i tylko 5,6 kg jak tu nie zazdrościć Jaskierkowi
Ale czego zazdrościć? Przestańcie już z tymi wagami i porównywaniem ile czyj kot waży Najważniejsze jest, aby zwierzak był zdrowy. A odchudzić otyłego kota jest bardzo ciężko. Cieszcie się z tego, ile ważą Wasze koty, a nie „dążcie” do tego, aby były cięższe od innych, bo nie nie jest niczego wyznacznikiem Apeluję o rozsądek
Jaskier, pokaż zdjęcie kotka z góry, jak stoi, bo to, czy kot waży za dużo ciężko jest ocenić po zdjęciach, na których kot leży
Lena litości przecież tu wszyscy żartują !!! ,a Ty jak zawsze musisz nas wszystkich objeżdżać
Nikomu z forumowych "kocich przyjaciół" nie życzę kota podobnego do Kolorusia chodzi mi o jego zdrowie oczywiście bo jeszcze teraz okazało się ,że oprócz chorego serca ,nerek ,oczu ma nadczynność tarczycy stąd żarłoczność i nadciśnienie ,a w konsekwencji otyłość i stąd taka klucha.
Nie musisz naprawdę apelować do naszego rozsądku ,a zwłaszcza do mojego ...................mam go nadmiar chętnie się jeszcze z Tobą podzielę
Danusia pisze: ↑01 paź 2017, 10:02
Koloruś był ważony w poniedziałek przez nową panią doktor na takiej super wypasionej wadze i ma 7960 nie mógł z niej zwiać
ale on jest kluch ,a Jaskierek jest super i niech tak dalej rośnie
To znaczy, że zarówno Kolorek jak i Jaskier plus oczywiście Puszek i Tamis zasiada w loży forumowych Kocich Mamutow, a Tyson z Donem przy nich beda jak chłopcy na posylki No trudno, jakoś musimy się z tym uporać