Ps. Jak Ci idzie Yolu fotografowanie? Kiedy będą kolejne fotki? Może udzielisz mi jakiś rad? Muszę się przyznać, że ostatnio pożyczyłam taki "wypasiony" aparat i zrobienie zdjęcia okazało się rzeczą niemożliwą. Kiedyś pstrykałam fotki zenitem lustrzanką małoobrazkową i od razu osiągałam efekt jaki chciałam, wiedziałam jaką przesłonę ustawić, jaki chcę czas naświetlania, kupowałam ziarnisty film o odpowiedniej czułości i wychodziły "małe dzieła sztuki", a teraz totalna porażka! Zadanie mnie kompletnie przerosło, automatyki wyłączyć nie umiem, lampy błyskowej też, jak w końcu wyłączyłam lampę to zapalało się jakieś światełko do pomiaru ostrości (mimo że teoretycznie wszystko ustawiłam na manual), po tym błysku kot natychmiast się ewakuował na z góry upatrzone pozycje, tak że ze zdjęcia nici. Muszę jeszcze raz spróbować i zacząć od instrukcji jak zrobić, żebym to ja była autorką zdjęcia, a nie aparat he he. Głaski dla pięknotki!
Alicia
- kosanna
Re: Alicia
Alicia to jest taki srebrny lis syberyjski! Nie do odróżnienia! <zakochana>
Ps. Jak Ci idzie Yolu fotografowanie? Kiedy będą kolejne fotki? Może udzielisz mi jakiś rad? Muszę się przyznać, że ostatnio pożyczyłam taki "wypasiony" aparat i zrobienie zdjęcia okazało się rzeczą niemożliwą. Kiedyś pstrykałam fotki zenitem lustrzanką małoobrazkową i od razu osiągałam efekt jaki chciałam, wiedziałam jaką przesłonę ustawić, jaki chcę czas naświetlania, kupowałam ziarnisty film o odpowiedniej czułości i wychodziły "małe dzieła sztuki", a teraz totalna porażka! Zadanie mnie kompletnie przerosło, automatyki wyłączyć nie umiem, lampy błyskowej też, jak w końcu wyłączyłam lampę to zapalało się jakieś światełko do pomiaru ostrości (mimo że teoretycznie wszystko ustawiłam na manual), po tym błysku kot natychmiast się ewakuował na z góry upatrzone pozycje, tak że ze zdjęcia nici. Muszę jeszcze raz spróbować i zacząć od instrukcji jak zrobić, żebym to ja była autorką zdjęcia, a nie aparat he he. Głaski dla pięknotki!
-
kotku
No i teraz mam kłopot bo nie wiem czy się bardziej zachwycać kotem czy zachodem słońca <oops>
Oczywiście żartuję, zachód słońca piękny, ale Alicia jest niesamowita <zakochana>
Piękne ma futro!
Oczywiście żartuję, zachód słońca piękny, ale Alicia jest niesamowita <zakochana>
Piękne ma futro!
- kosanna
Co nowego u Alici? Z nowym aparatem, to już pewnie cała seria zdjęć tylko czeka, żeby je wstawić na stronę! Ja jednak nie będę nazywać Alici Kocinką, dla mnie to jest KSIĘŻNICZKA! <zakochana>
- Yola
- Kontakt:
O! Odkopalas nasz watek, dzieki <mrgreen>
Wstyd sie przyznac, ale czasem nazywam ja nawet moim "Dzieciatkiem Wlochatym" <lol>
Dziecinka-Kocinka ma sie dobrze, zdrowko (odpukac) dopisuje, apetyt tez, ale wagi nie podam, bo musialabym sama na niej stanac, a tego staram sie uniknac <oops>
Na kolanach nadal nie siedzi, na rekach nosic sie nie da, ale za to jak jej sie wlaczy tryb "ajlowju" to przybiega gdy tylko poloze sie na kanapie i... udeptuje <zakochana>
Moja dziewczynka lubi lezec wygodnie (kocham te podkurczone laputki <serce> )

<diabeł>

Slonce juz bylo, to teraz Ksiezyc

Wstyd sie przyznac, ale czasem nazywam ja nawet moim "Dzieciatkiem Wlochatym" <lol>
Dziecinka-Kocinka ma sie dobrze, zdrowko (odpukac) dopisuje, apetyt tez, ale wagi nie podam, bo musialabym sama na niej stanac, a tego staram sie uniknac <oops>
Na kolanach nadal nie siedzi, na rekach nosic sie nie da, ale za to jak jej sie wlaczy tryb "ajlowju" to przybiega gdy tylko poloze sie na kanapie i... udeptuje <zakochana>
Moja dziewczynka lubi lezec wygodnie (kocham te podkurczone laputki <serce> )

<diabeł>

Slonce juz bylo, to teraz Ksiezyc

- wb_płock
ale pięknie... <zakochana>
a trzecia fotka super
a trzecia fotka super
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Ależ ona jest piękna
I te oczy! <zakochana>
A zdjęcie księżyca -> mistrzowskie
I te oczy! <zakochana>
A zdjęcie księżyca -> mistrzowskie
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Księżniczka prześliczna jest i te łapusie podkurczone jak słodko wyglądają <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Śliczna dziewuszka <zakochana> Prawdziwe słoneczko :-)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Piękna kocinka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Zdecydowanie za rzadko pokazujesz nam tą ślicznotkę <diabeł>
Zdecydowanie za rzadko pokazujesz nam tą ślicznotkę <diabeł>
- yamaha
- Genius Loci
Alicja
Ty puchaczu <serce> <zakochana>
Ty puchaczu <serce> <zakochana>