Ale tu u nas jest więcej chętnych na takie pysznościasiak pisze:Szopi, już Ci odkładam kawałeczek :-)
Moje rosyjskie słoneczka
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Re: Moje rosyjskie słoneczka
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Nie ma sprawy, szybko się robi <lol>Szopi pisze:Ale tu u nas jest więcej chętnych na takie pysznościasiak pisze:Szopi, już Ci odkładam kawałeczek :-)
- yamaha
- Genius Loci
Ja tez sie pisze, bo u mnie ciastowa posucha : nawet zwyklej babki nie upieklam <oops>
(no przeciez nie mozna szorowac starych plytek w lazience i piec ciasta w tym samym czasie <lol> )
(no przeciez nie mozna szorowac starych plytek w lazience i piec ciasta w tym samym czasie <lol> )
- asiak
- Agilisowy Rezydent
W takim razie biorę się za szarlotkę z podwójnej porcji... :-)yamaha pisze:Ja tez sie pisze, bo u mnie ciastowa posucha : nawet zwyklej babki nie upieklam <oops>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Moja księżniczka <serce>

<serce>

<serce>
- yamaha
- Genius Loci
Asiu, a czy Majeczka jest przytulasta ?
Bo Kacperek to juz wiemy, ze Cie ugniata, ale czy ONA tez przychodzi na pieszczoty ?

Bo Kacperek to juz wiemy, ze Cie ugniata, ale czy ONA tez przychodzi na pieszczoty ?
- beev
ale smakowicie wygląda ta szarlotka, ja chora i leże w łóziu więc TZ kupił babke cytrynową w Biedronce
ale tez dobra <lol>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Majunia nie lubi pieszczot
Zdarzy jej się wskoczyć na kolana, ale najlepiej żeby jej wtedy nie dotykać... Przejdzie się i zeskakuje... Natomiast lubi wykładać się brzuszkiem do góry i bardzo często przychodzi przed snem pomasować mojego męża, zdarza się jej, że po masowaniu ułoży mu się na klacie i poleży kilka minut :-) Często śpi przy mnie i to tak blisko, żebym nie mogła się ruszyć podczas snu <lol> Ogólnie nie lubi być dotykana, lubi sama dotykać...
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Szybko wracaj do zdrówka <ok>beev pisze:ale smakowicie wygląda ta szarlotka, ja chora i leże w łóziu więc TZ kupił babke cytrynową w Biedronceale tez dobra <lol>
- beev
3 dzień mija więc jutro mam nadzieje juz byc na chodzieasiak pisze:Szybko wracaj do zdrówka <ok>beev pisze:ale smakowicie wygląda ta szarlotka, ja chora i leże w łóziu więc TZ kupił babke cytrynową w Biedronceale tez dobra <lol>