myślę że to byłby najlepszy i za razem najbrzydszy <lol> sposób z możliwych (sama już o nim myślałam <lol> )yamaha pisze:Sztuczne kwiaty w plastikowych wazonach.
Inaczej nie ma mowy <lol>
Bentley - niebieski brytyjczyk
- Miss_Monroe
- Moderator
- yamaha
- Genius Loci
- Miss_Monroe
- Moderator
Masz rację Yahama, że teraz robi się takie sztucze kwiaty że ciężko je odróżnić od prawdziwych. Jednak mając do wyboru mieć sztuczne kwiaty,czy nic to bym wybrała to drugieyamaha pisze:Czasem sztuczne kwiaty sa tak doskonale zrobione, ze jak czlowiek nie dotknie, to za chiny ludowe nie wiadomo, ze sztuczne. Kosztuja te "plastiki" sporo, ale czasem naprawde warto !
No z plastikowymi wazonami to troche gorzej...
- Giovanna
Z tymi Chinami nawet trafiłaś, bo one są Made in China często. Proszę Was sztuczne w sztucznym?! <shock> Litości! Miss_M. drewniane ładne wazony proszę, a do środka może suszki albo badyle (tylko jakieś nietoksyczne, bo kociasty na pewno je pogryzieyamaha pisze:Czasem sztuczne kwiaty sa tak doskonale zrobione, ze jak czlowiek nie dotknie, to za chiny ludowe nie wiadomo, ze sztuczne. Kosztuja te "plastiki" sporo, ale czasem naprawde warto !
No z plastikowymi wazonami to troche gorzej...
Mam prywatną niechęć do sztucznych kwiatów, brrr. Co ciekawe jako dziecko je uwielbiałam (a były wtedy plastikowe, twarde).
Ale plastikowe Mr. B też może pogryźć, Grace na pewno uznałaby, że ciąganie ich po podłodze to super rozrywka <lol>
- Joanna P.
<lol> to jedna z opcji, druga to taka, że przeszkadzały w polowaniu na muchy <lol>Miss_Monroe pisze:Joasiu a może kolory wazonów były nieodpowiednie dla jego poczucia estetyki <gwiżdże> <lol> ?Joanna P. pisze:MM, Bentley to istny <aniołek>, mój Gucio natomiast posunął się dalej i w ub. tygodniu w ciągu kilku dni stłukł mi 3 wazony, które stały na parapecie ... Czy to oznacza veto dla kwiatów w moim domu ?
- Miss_Monroe
- Moderator
U mnie żadnych doniczkowych kwiatów nie ma, bo często wyjeżdżam poza tym.. szczerze mówiąc nie lubię "bawić" się w pielęgnację itp.
Bentley kilka razy mi pozrzucał doniczki z kwiatami (tak się gówniarz na parapecie rozwala <lol> ) i się ich "pozbyłam" i są u mamy <lol> . Nie dość, że miałam sporo sprzątania to w dodatku kawałek rozbitej doniczki wbił mi się w nogę 
- Miss_Monroe
- Moderator
Bentley jest taki, że jak gdzieś się położy a coś znajduje się w zasięgu jego łap (wszystko co było szklane, tłukące stoi za szklaną szybą na półce pod telewizorem <lol> ) to czeka aż się na niego popatrzę i bezczelnie <lol> zaczyna tą rzecz powoli przesuwać do krawędzi. Jak powiem: BENTLEY! to od razu mocniej ją popycha... i zrzuca 
- Miss_Monroe
- Moderator