Moris Mikesz i Fidonia
- Izabela AD
Re: Moris
-
aaGaa
... a nie macie czasami jakiegoś koca od kilku dni wyłożonego- zauważyłam u nas po jednym takim-wystarczy, że Niko się po nim przespaceruje i potem iskry z niego lecą jak nie wiem co... ależ Morisek ma kitę cudną puchatą <serce>
- beev
Koc mamy wyłożony na kanapie, ale już od 4 miesiący ( z przerwami na pranie hihi) nie wiem czy to nie wina grzebienia nowego bo dziś właśnie jak go czesalam to zauwazylam ze siersc sie elektryzowala bardziej.aaGaa pisze:... a nie macie czasami jakiegoś koca od kilku dni wyłożonego- zauważyłam u nas po jednym takim-wystarczy, że Niko się po nim przespaceruje i potem iskry z niego lecą jak nie wiem co... ależ Morisek ma kitę cudną puchatą <serce>
na razie go przecieram wilgotnym rękoma.
- beev
Ja nie wiem czy Moris instynktownie wyczuwa kiedy rozważam na powaznie o dokoceniu, bo wtedy w nocy nie śpi, chodzi ,miauczy ,budzi mnie pacając łapka po buzi albo odnajduje piłeczkę i gania po pokoju <strach>
Dziś mam wyjazd do Poznania a jestem niewyspana bo mały urządził nocne harce a teraz od 6 nie śpi i mi skutecznie nie pozwala <lol> właśnie gryzie poduszkę
<lol>
i znowu mam wątpliwości czy drugi kotek to dobry pomysł jak ten mały szkodnik jest taki niedobry choć kochany
a może to czas na kastracje? Czy to prawda że koty są bardziej spokojne wtedy?
Dziś mam wyjazd do Poznania a jestem niewyspana bo mały urządził nocne harce a teraz od 6 nie śpi i mi skutecznie nie pozwala <lol> właśnie gryzie poduszkę
i znowu mam wątpliwości czy drugi kotek to dobry pomysł jak ten mały szkodnik jest taki niedobry choć kochany
a może to czas na kastracje? Czy to prawda że koty są bardziej spokojne wtedy?