ENRIKO ARNIKA*PL
- DjDario
- Kontakt:
Czy możecie mi coś poradzić. Otóż Enriko od wczoraj ma biegunkę i często biega do kuwety, ma mniejszy apetyt i pije dużo wody. Nie zmieniałem mu karmy, nie wychodziliśmy na zewnątrz więc tym bardziej nie wiem dlaczego ma biegunkę. Trwa to od wczoraj popołudnia do chwili obecnej. Czy mogę mu jakoś pomóc, czekać czy już jechać do weterynarza? Dziś od wczesnego rana do południa był z tym w kuwecie ok. 4-5 razy.
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Renia
-
Pola
- Hodowca
- Kontakt:
- DjDario
- Kontakt:
Dopiero wróciłem z pracy, wet do 17.00 więc dziś już nie dam rady, ale jutro rano pojadę bo biegunka nadal się utrzymuje. Dobrze że przynajmniej ma ochotę pić dużo wody.
Dzwoniłem do weta doradził dietę, podanie minimalnej ilości tabletki no-spa i obserwację kotka. gdyby doszły wymioty to mam dzwonić, a jeżeli nie pojawią się gorsze objawy to jutro podjechać na oględziny
Dzwoniłem do weta doradził dietę, podanie minimalnej ilości tabletki no-spa i obserwację kotka. gdyby doszły wymioty to mam dzwonić, a jeżeli nie pojawią się gorsze objawy to jutro podjechać na oględziny
- Ania i Krzyś
- Kontakt:
Trzymamy kciuki za zdrowie!
Franio dostawał nawodnienie (kroplówy) i szczerze mówiąc ubaw mieliśmy po pachy patrząc jak po nich wygląda, choć do śmiechu nie było, bo kot słaniał się na nogach. Niestety nie pamiętamy jak dużo czasu minęło od wystąpienia objawów. Tyle, że on oprócz biegunki także wymiotował.
Franio dostawał nawodnienie (kroplówy) i szczerze mówiąc ubaw mieliśmy po pachy patrząc jak po nich wygląda, choć do śmiechu nie było, bo kot słaniał się na nogach. Niestety nie pamiętamy jak dużo czasu minęło od wystąpienia objawów. Tyle, że on oprócz biegunki także wymiotował.
- DjDario
- Kontakt: