Zrobiłabym faktycznie tylko jeszcze jedno podejście, albo podstawiła coś do schodzenia, chyba, że jest, tylko nie na zdjęciu - w ty układzie koty mają trochę wysoki zeskok. Ale do wdrapywania się i treningu - prawdziwy raj, lubię, jak kot musi popracować, zanim dostanie się na tę najwyższą półkę.
Gutek & Jędrek
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Prawdziwy raj dla kota - tak patrzeć na świat z góry to one po prostu uwielbiają 
Zrobiłabym faktycznie tylko jeszcze jedno podejście, albo podstawiła coś do schodzenia, chyba, że jest, tylko nie na zdjęciu - w ty układzie koty mają trochę wysoki zeskok. Ale do wdrapywania się i treningu - prawdziwy raj, lubię, jak kot musi popracować, zanim dostanie się na tę najwyższą półkę.
- demian
Mago pisze: Co do drapaka, faktycznie bardzo ładnie, starannie wykonanyMogę tylko pozazdrościć talentu. Tylko obserwujcie, jak kicio będzie dorastać, czy skoki z tej wysokości, mam na myśli niższą półeczkę nie będą powodować urazów łapy. Brytki to ciężkie koty
Wykonanie mebelka zostało podzielone według umiejętności - wymierzanie, cięcie, nawiercanie, wkręcanie, montaż sznura i jego naciąganie (które przy 50 metrach daje niesamowicie po mięśniachDorszka pisze: Zrobiłabym faktycznie tylko jeszcze jedno podejście, albo podstawiła coś do schodzenia, chyba, że jest, tylko nie na zdjęciu - w ty układzie koty mają trochę wysoki zeskok. Ale do wdrapywania się i treningu - prawdziwy raj, lubię, jak kot musi popracować, zanim dostanie się na tę najwyższą półkę.
- demian
no nie wiem nie wiem :-> jak mu się nie chce to skacze z krzesła lub kanapy... a jak się chce czyt. "wabik" postawi na półce to wciąga ten swój gruby tyłek po drągu <mrgreen>Marzena pisze:Ups... przepraszam, ale nie doczytałam, zobaczyłam ślicznego kota na ślicznym drapaku to zgłupiałam i nie doczytałam do końca. Już wiem wszystko.
- mimbla
- Kontakt: