Meg zwana Kocinką

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Maga ja mam do Ciebie pytanie korzystając, że jestś on line jak to zrobić, żeby odpowiedzieć do postu, czyli osiągnąc taki rezulat, ja Ty przed chwilką ustosunkowałaś się do mojej wcześniejszej wypowiedzi, a ona pojawiła się w ramkach. Zdaje sobie sprawę, że nie jest to najmadrzejsze pytanie, ale podobno nie ma glupich pytań więc jeśli możesz pomóż proszę. :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

kosanna pisze:Maga ja mam do Ciebie pytanie korzystając, że jestś on line jak to zrobić, żeby odpowiedzieć do postu, czyli osiągnąc taki rezulat, ja Ty przed chwilką ustosunkowałaś się do mojej wcześniejszej wypowiedzi, a ona pojawiła się w ramkach. Zdaje sobie sprawę, że nie jest to najmadrzejsze pytanie, ale podobno nie ma glupich pytań więc jeśli możesz pomóż proszę. :-)
W prawym górnym rogu nad postem jest wyraz "cytuj". Klikasz zamiast na dole w "odpowiedz" na "cytuj". Wyświetli Ci się post do którego chcesz się ustosunkować.
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

jak cudownie śpi :kotek:
Awatar użytkownika
kosanna

Sonia pisze:
kosanna pisze:Maga ja mam do Ciebie pytanie korzystając, że jestś on line jak to zrobić, żeby odpowiedzieć do postu, czyli osiągnąc taki rezulat, ja Ty przed chwilką ustosunkowałaś się do mojej wcześniejszej wypowiedzi, a ona pojawiła się w ramkach. Zdaje sobie sprawę, że nie jest to najmadrzejsze pytanie, ale podobno nie ma glupich pytań więc jeśli możesz pomóż proszę. :-)
W prawym górnym rogu nad postem jest wyraz "cytuj". Klikasz zamiast na dole w "odpowiedz" na "cytuj". Wyświetli Ci się post do którego chcesz się ustosunkować.
I co "ślepemu po oczach" - ja tu jestem ponad rok i w życiu bym tego "cytuj" nie zbaczyła gdybyś mi na to nie zwróciła uwagi. Sonia dziękuję! <tańczy>
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

dziewczyny dobre dusze pomogły bo ja juz w innych tematach siedziałam :)
Awatar użytkownika
kosanna

Mam nadzieję, że jeszcze Was nie zanudzilam na śmierć, ale co tam "jadę dalej". Meg po swojej pierwszej rui stłumionej zastrzykiem antykoncepcyjnym pojechała ze mną na działkę.... Po działce chodziła w szelkach, ale przeważnie siedziała zamknięta w domu, podczas gdy ja z rodziną przesiadywałam na działce. Załatwiała się grzecznie do kuwety. Jednak jej pani wpadła na genialny pomysł. Po co wyrzucać odchody do śmietnika lub sanitariatów, kiedy przecież można nawozić działkę! Wybrałam zawartość kuwety i zadowolona rozsypalam pod wszystkie możliwe iglaczki. Wstaję rano i co widzę? Kocinka z paniką w oczach siedzi na mojej kołdrze i się nie rusza. Myślę sobie: Czyżby coś zbroiła, albo się czegoś przestraszyła? To do niej nie podobne! O tej porze powinna siedzieć na parapecie i obserować ptaszki. Wyglądam przez okno i co widzę? 5 kotów w róznym wieku, różnej postury i maści - jak w reklamie - gania się wściekle po działce.
Oczywiście działkę od tej pory nawożoną mam regularnie przez okoliczne, miejscowe koty, które uznały ją za strategiczny punkt na przecięciu ich terytoriów. Rodzina od tamtej pory psy na mnie wiesza także regularnie. I to znaczenie moczem kocura rogów budynku! Brrr...
A ja sobie myślę, że taka Kocinka to dopiero ma feromonową perfumę ;-)), gdyby coś takiego znaleziono u ludzi i dla ludzi to by dopiero się działo! ;-))
Awatar użytkownika
kosanna

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Kocinka na działce.
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Jaki ona ma cudny brzuszek <shock> :mdleje:
Awatar użytkownika
BRI van Doro
Hodowca
Hodowla: Cats van Doro*PL
Kontakt:

Post autor: BRI van Doro »

Zdjęcie super , kocina śliczna , ale historyjka o działce ...... płaczę ze śmiechu :haha:
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

BRI van Doro pisze:Zdjęcie super , kocina śliczna , ale historyjka o działce ...... płaczę ze śmiechu :haha:
Mam to samo <rotfl>
Zablokowany