Dagmara

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
aaGaa

Post autor: aaGaa »

Wcale się Dagmarce nie dziwię, jakbym miała taki drapaczek = mięciutki hamak do tego to nikt by mnie do łóżka nie zapędził <mrgreen> Super z Niej Pani Kota :kotek: :)
Marina

Post autor: Marina »

Gdybym wiedziała, że z powodu drapaka kicia nie będzie ze mną chciała spać to bym się mocno nad nim zastanowiła :-P Na pocieszenie zostało mi, że kicia i tak dwa, trzy razy w nocy mnie odwiedza, piszczy aż się obudzę i dopiero po porcji mizianek wraca na drapak :-?
aaGaa

Post autor: aaGaa »

Nasz Ogonek natomiast do spania upodobał sobie moją poduchę i tak ja zazwyczaj ląduję na małym jaśku a Pan Kot całą dużą poduchę ma dla siebie :) Drapaczek oczywiście jest do zabawy ale do spania ma doopka za twardo hehehe...
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Marina pisze:Gdybym wiedziała, że z powodu drapaka kicia nie będzie ze mną chciała spać to bym się mocno nad nim zastanowiła :-P Na pocieszenie zostało mi, że kicia i tak dwa, trzy razy w nocy mnie odwiedza, piszczy aż się obudzę i dopiero po porcji mizianek wraca na drapak :-?
Kicia pewnie ma rozterki w nocy czy spać na cudnym nowym drapaku, czy raczej z Tobą w łóżeczku. Najlepszą opcją dla kotki byłoby to, żebyś Ty się przeniosła na noc na jedną z półek drapaka, wtedy byłaby chyba usatysfakcjonowana, bo miałaby i drapak i pańcię pod ręką (łapką) <lol>
Marina

Kicia może i byłaby zadowolona ale w jakim stanie pańcia byłaby rano :-P
Marina

Chyba Dagmarka podpatrzyła, że ja tu nią narzekam i ostatniej nocy, po porcji mizianek, nie wróciła na drapak ale została ze mną w łóżku do rana :-D Ciekawa jestem czy była to jednorazowa akcja czy może jednak woli pańcię od drapaka <lol>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Dagmarka jest piękna <serce> a drapak powalający :kotek:
Marina

Odwołuję wcześniejsze narzekania. Ostatniej nocy Dagmarka od razu wieczorem zajęła miejsce u mnie łóżku i z małymi przerwami na jedzonko i kuwetę spędziła ze mną CAŁĄ noc <klaszcze> To lubię ogromnie <mrgreen>
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Marina pisze:Odwołuję wcześniejsze narzekania. Ostatniej nocy Dagmarka od razu wieczorem zajęła miejsce u mnie łóżku i z małymi przerwami na jedzonko i kuwetę spędziła ze mną CAŁĄ noc <klaszcze> To lubię ogromnie <mrgreen>
Bo one tak maja musza się nacieszyć, a potem wracaja do łóżek i mruczenia nam kołysanek :-)
Marina

Dziękuję Ci Maga, pocieszyłaś mnie. Ja po prostu ciągle nie mogę się Dagmarką nacieszyć, chociaż mieszka z nami już pół roku, mnie jej mało i mało <lol>
Zablokowany