Miot E - Clara i Ice Lilac British Velvet*CZ
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Rosną pięknie, jutro postaram się zrobić zdjęcia - pierwszy dzień w domu od bardzo długo! Przepraszam Was bardzo, że tak zaniedbane moje wątki, do Waszych regularnie zaglądam - troszkę dużo domkowych komplikacji, łącznie z pobytem Agnieszki w szpitalu w tym tygodniu. Ale już łapię oddech
Einstein bardzo okrąglutki i niebieściutki jak niebo, bardzo mi się podoba. Ennio podoba mi się równie bardzo, ale ciągle nie wiemy, czy jednak nie okaże się długowłosy. Nie ma to znaczenia jeśli chodzi o nasz stosunek do niego, ma natomiast, jeśli chodzi o jego dalsze losy. Interesuje się nim Wielki Świat, ale w wersji zdecydowanie krótkowłosej. Jego los więc ciągle nierozstrzygnięty, i dopóki nie wyjaśni się na pewno kwestia sierści, pozostanie bezdomny.
Chłopcy są już bardzo kontaktowi, podbiegają do szyby na nasz widok i proszą o wyciągnięcie "na świat". Są bardzo "naręczni", mam nadzieje, że tak zostanie. W przyszłym tygodniu zaczniemy walkę o włączenie suchej karmy
Einstein bardzo okrąglutki i niebieściutki jak niebo, bardzo mi się podoba. Ennio podoba mi się równie bardzo, ale ciągle nie wiemy, czy jednak nie okaże się długowłosy. Nie ma to znaczenia jeśli chodzi o nasz stosunek do niego, ma natomiast, jeśli chodzi o jego dalsze losy. Interesuje się nim Wielki Świat, ale w wersji zdecydowanie krótkowłosej. Jego los więc ciągle nierozstrzygnięty, i dopóki nie wyjaśni się na pewno kwestia sierści, pozostanie bezdomny.
Chłopcy są już bardzo kontaktowi, podbiegają do szyby na nasz widok i proszą o wyciągnięcie "na świat". Są bardzo "naręczni", mam nadzieje, że tak zostanie. W przyszłym tygodniu zaczniemy walkę o włączenie suchej karmy
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Oj to smutne wieści mam nadzieję, że Agnieszka szybciutko wróci do zdrowia.Dorszka pisze:...troszkę dużo domkowych komplikacji, łącznie z pobytem Agnieszki w szpitalu w tym tygodniu. Ale już łapię oddech
Eeee tam, gadanie, będzie krótkowłosym chłopaczkiem :-) (znawczyni się odezwała <rotfl> )Dorszka pisze:...Interesuje się nim Wielki Świat, ale w wersji zdecydowanie krótkowłosej. Jego los więc ciągle nierozstrzygnięty, i dopóki nie wyjaśni się na pewno kwestia sierści, pozostanie bezdomny.
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
Współczuję tej wiecznej gonitwy i zmartwień. Najważniejsze jednak, żeby Agniesia wróciła do zdrowia. Dawno tu nie zaglądałam z podobnych powodów i takie wieści. Ogromne kciki za Was tutaj ściskamy. Jak córka wróci już do domu to koty z pewnością pomogą w rekonwalescencji. Wszystkiego dobrego Dorotko.
- Mały Lew
- Hodowca
- Kontakt:
- Mały Lew
- Hodowca
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- barbaros20