Królowa Coco (?) i cała reszta
- Fili_B
ledwo co na świat prosiak przyszedł - a walki było sporo o każdego kolejnego...
zdjęć prosiaków nie mam - nie wolno wnosić na fermy rzeczy osobistych (w tym aparatów telefonicznych) - ja robię takie wsparcie techniczne i dbam o dobrostan zwierząt <diabeł> teraz to więcej za biurkiem siedzę, niż przy świnikoach <lol>
to zdjęcie to u rolnika - miał problem przy porodzie, to podjechaliśmy i ratowaliśmy co się dało żeby mamuśce dać odpocząć i prosiaczki poratować
zdjęć prosiaków nie mam - nie wolno wnosić na fermy rzeczy osobistych (w tym aparatów telefonicznych) - ja robię takie wsparcie techniczne i dbam o dobrostan zwierząt <diabeł> teraz to więcej za biurkiem siedzę, niż przy świnikoach <lol>
to zdjęcie to u rolnika - miał problem przy porodzie, to podjechaliśmy i ratowaliśmy co się dało żeby mamuśce dać odpocząć i prosiaczki poratować
- asiunia0312
- Fili_B
a ponieważ to wątek Coco - dorzucę parę fotek księżnej - żeby się nie obraziła... <roll>
dzisiejsza zabawa.. tiiia leżą myszki,piórka, piłeczki a Coco znalazła śrubkę i to była super impreza <ok> <klaszcze>

co ona tam tak hałasuje? <shock>

i oczywiście ostre narzędzie zabrane, Coco niezbyt zachwycona

idę stąd, nie ma czym się bawić 8-)

dzisiejsza zabawa.. tiiia leżą myszki,piórka, piłeczki a Coco znalazła śrubkę i to była super impreza <ok> <klaszcze>

co ona tam tak hałasuje? <shock>

i oczywiście ostre narzędzie zabrane, Coco niezbyt zachwycona

idę stąd, nie ma czym się bawić 8-)

- ida sierpniowa
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt: