Poznajmy się!
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Fiszunia, wet nie bardzo się popisał powinnaś dostać kota wybudzonego. Świadomego, a nie nieprzytomnego. Koty oczywiście po narkozie moga wymiotować, ale jest to po prostu woda, czy treść płynna żołądka. Przecież jesli ona nic nie jadła przed 12h to nie powinna mieć nic w żołądku.
Trzymam kciuki za kociambra, mam nadzeję, że juz jest lepiej
Trzymam kciuki za kociambra, mam nadzeję, że juz jest lepiej
- margita
- Agilisowy Rezydent
ojeju ... co ja tu czytam ... <shock>
bardzo Cię rozumiem bo ja z moim Bronusiem też to przeżyłam, z drgawkami prawie nie do opanowania ... też byłam przerażona ... i tak samo miałam wyrzuty sumienia ... strasznie wtedy żałowałam, że to zrobiłam ...
mój kiciuś też zwracał i jeszcze z braku sił siusiał pod siebie ... ale następnego dnia doszedł jakoś do siebie ...
Fiszunia też pewnie już dochodzi ....
szkoda, że musiałaś to przeżywac ... bo wiem jakie to przerażenie jest i strach o najukochańszego futrzaka ... <serce>
głaski dla Fiszuni i oddechu dla Ciebie ...
teraz już wszystko będzie dobrze <ok> <ok> <ok>
bardzo Cię rozumiem bo ja z moim Bronusiem też to przeżyłam, z drgawkami prawie nie do opanowania ... też byłam przerażona ... i tak samo miałam wyrzuty sumienia ... strasznie wtedy żałowałam, że to zrobiłam ...
mój kiciuś też zwracał i jeszcze z braku sił siusiał pod siebie ... ale następnego dnia doszedł jakoś do siebie ...
Fiszunia też pewnie już dochodzi ....
szkoda, że musiałaś to przeżywac ... bo wiem jakie to przerażenie jest i strach o najukochańszego futrzaka ... <serce>
głaski dla Fiszuni i oddechu dla Ciebie ...
teraz już wszystko będzie dobrze <ok> <ok> <ok>
- margita
- Agilisowy Rezydent