Łatka- kot w typie brytyjczyka
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Łatka- kot w typie brytyjczyka
Fajny ten Wasz koteczek. Co za kolor <serce>

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Buźkę ma cudną 
- Łatka
A dziękujemy bardzo miło to wszystko czytać <pokłon> <mrgreen>
A to zdjęcia z sesji zabawa przed snem :-)
Pan nawet trochę poruszał wędką

i tu udało się upolować myszkę

Jak uda mi się wsiąść to nawet zrobię sobie rundkę <mrgreen>

No co pożyczyłam od małej przecież śpi. Nawet udało mi się wynieść z łóżeczka nie budząc <rotfl>

Zapasów ciąg dalszy

Pańcia nie przeszkadzaj!! Obiecuje, że oddam jak tylko młoda wstanie

No to się po bawiłam a teraz idziemy spać kolorowych snów
A to zdjęcia z sesji zabawa przed snem :-)
Pan nawet trochę poruszał wędką

i tu udało się upolować myszkę

Jak uda mi się wsiąść to nawet zrobię sobie rundkę <mrgreen>

No co pożyczyłam od małej przecież śpi. Nawet udało mi się wynieść z łóżeczka nie budząc <rotfl>

Zapasów ciąg dalszy

Pańcia nie przeszkadzaj!! Obiecuje, że oddam jak tylko młoda wstanie

No to się po bawiłam a teraz idziemy spać kolorowych snów
- Zosiak
Co za slodziak <lol> <zakochana>
Misio vel kroliczek (nie bylo widac tozsamosci, bo Latka tarmosila glowke <rotfl> ) widac bardzo jej sie spodobal. Przypuszczam, ze z dzieciakami to w ogole jest wesolo, bo kicia podbiera im zabawki :-)
Fajna taka gromadka :-)
Misio vel kroliczek (nie bylo widac tozsamosci, bo Latka tarmosila glowke <rotfl> ) widac bardzo jej sie spodobal. Przypuszczam, ze z dzieciakami to w ogole jest wesolo, bo kicia podbiera im zabawki :-)
Fajna taka gromadka :-)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Łateczko, jesteś niesamowita :-) 
- Betuś
Kochana kicia <zakochana>
Forunia tez uwielbia pluszaki dziewczyn <lol>
Forunia tez uwielbia pluszaki dziewczyn <lol>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Świetna jest Łatka, wydaje się być bardzo radosna koteczka.. <zakochana>
Glaski dla slicznotki
Glaski dla slicznotki
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ale ona ma tego kremu na futerku <zakochana> 
- yusstyna
- Hodowca
- Hodowla: Lwi Pyszczek*PL
- Kontakt:
No muszę to napisać. Łatka jest najpiękniejszą szylkretką jaką widziałam!(Właściciele innych szylkretek - nie obrażajcie się - zawsze istnieje możliwość, że nie widziałam jeszcze Waszego kota:)
- Łatka
Witam 
Tak Łatka jest bardzo radosnym kotkiem. Gania z dzieciakami i bez nich też. Sezon na muchy w domu rozpoczęty tak więc ma co robić <mrgreen> Wasze koty też tak szaleją za muchami???? Nasz to ma na tym punkcie jakiegoś fioła. Miałczy strasznie na takiego delikwenta jak siedzi lub lata gdzieś wysoko i tylko czeka, aż pojawi się gdzieś na niższych poziomach i do ataku.
Cieszy mnie, że Łatka wam się podoba mi też się podobają wszystkie forumowe kociaki no może poza tymi łysymi ( bez obrazy do ich właścicieli każdy ma inny gust)
A mam pytanie myślicie, że mogłabym brać łatkę ze sobą do pracy??? Udało mi się znaleźć pracę po macierzyńskim. Właśnie otworzył sklep w kamienicy której mieszkam i mam go prowadzić. Tak więc do pracy mogę chodzić w tak zwanych papciach i myślałam, żeby brać ją ze sobą. Sklep jest leśno-zoologiczny bez żywych zwierząt. Połączony ze schroniskami działającymi nie daleko naszego miasteczka. Tylko nie wiem czy to dobry pomysł czy zapachy nie będą jej przeszkadzać.
Tak Łatka jest bardzo radosnym kotkiem. Gania z dzieciakami i bez nich też. Sezon na muchy w domu rozpoczęty tak więc ma co robić <mrgreen> Wasze koty też tak szaleją za muchami???? Nasz to ma na tym punkcie jakiegoś fioła. Miałczy strasznie na takiego delikwenta jak siedzi lub lata gdzieś wysoko i tylko czeka, aż pojawi się gdzieś na niższych poziomach i do ataku.
Cieszy mnie, że Łatka wam się podoba mi też się podobają wszystkie forumowe kociaki no może poza tymi łysymi ( bez obrazy do ich właścicieli każdy ma inny gust)
A mam pytanie myślicie, że mogłabym brać łatkę ze sobą do pracy??? Udało mi się znaleźć pracę po macierzyńskim. Właśnie otworzył sklep w kamienicy której mieszkam i mam go prowadzić. Tak więc do pracy mogę chodzić w tak zwanych papciach i myślałam, żeby brać ją ze sobą. Sklep jest leśno-zoologiczny bez żywych zwierząt. Połączony ze schroniskami działającymi nie daleko naszego miasteczka. Tylko nie wiem czy to dobry pomysł czy zapachy nie będą jej przeszkadzać.