(sliczna masz podloge, tak przy okazji
Bliźniaki Figo&Fagot
- yamaha
- Genius Loci
Re: Bliźniaki Figo&Fagot
Ale wysoko skacza, o jaaaaaaaaaaa
)
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Ale wyskoki! <zakochana> Już widzę mojego kota tak skaczącego <lol>
- Betuś
Kotki skoczki
:-)
W taki upał to bluzka im bardziej przewiewna tym lepiej
W taki upał to bluzka im bardziej przewiewna tym lepiej
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Świetne te Twoje chłopaki
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Grubciu mami-synek przy cycu i romantyczny Księciuniu <zakochana> <zakochana> cuda dwa
Skoczni są bardzo i pięknie się dzielą zabawą, no i jeszcze takich kocich przytulanek zazdroszczę <gwiżdże>
Skoczni są bardzo i pięknie się dzielą zabawą, no i jeszcze takich kocich przytulanek zazdroszczę <gwiżdże>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jak fajnie polują na piórka
Super chłopaki i do tego takie przytulaki <zakochana>
-
zapcia2
Yamaha jestem Informatykiem wiec czasami pozwalam sobie na kawałek śmiałości.. na ramionka jakaś marynara i wiesz <lol>
Za podłogę dziękuje hehe
Piórka prawie już nie żyją..ale chłopaki się tym nie przejmują i wieczorami się upominają skubance o zabawkę hehe
Jak kiedyś uda mi się nagrać jak po zabawie leża i sapią jak pieseczki to też Wam wrzucę bo tak jak za pierwszym razem zadzwoniłam do weta co się dzieje <rotfl> tak teraz wiem, że kotki to krótkodystansowce i hasajac po domu po prostu sapią i nic w tym złego <ok>
Na kolacje urodzinową zrobiłam chłopakom łososia delikatnie ugotowanego..chodziły wąchały i olały <lol>
No tak tak..Grubciu to przylepa okrutna..teraz jak jest tak mega gorąco również się gramoli i grzeje dodatkowo..a jak już stopy gdzieś Księciuniu zobaczy to wszystkie jego <gwiżdże>
Za podłogę dziękuje hehe
Piórka prawie już nie żyją..ale chłopaki się tym nie przejmują i wieczorami się upominają skubance o zabawkę hehe
Jak kiedyś uda mi się nagrać jak po zabawie leża i sapią jak pieseczki to też Wam wrzucę bo tak jak za pierwszym razem zadzwoniłam do weta co się dzieje <rotfl> tak teraz wiem, że kotki to krótkodystansowce i hasajac po domu po prostu sapią i nic w tym złego <ok>
Na kolacje urodzinową zrobiłam chłopakom łososia delikatnie ugotowanego..chodziły wąchały i olały <lol>
No tak tak..Grubciu to przylepa okrutna..teraz jak jest tak mega gorąco również się gramoli i grzeje dodatkowo..a jak już stopy gdzieś Księciuniu zobaczy to wszystkie jego <gwiżdże>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Łał, łał i jeszcze raz łał 
Za głowy w kartonach, za pięknie ułożone żaluzje i za rewelacyjne olimpijskie wręcz skoki
No i takie nieśmiałe łał za bluzeczkę
Ale skaczą jak kangury, uwielbiam ten charakterystyczny dźwięk łomotu spadającego na podłogę kota
U nas już coraz rzadziej słyszany, bo Mordisiowi nie chce się już tak wysoko dupki dźwigać 
Ach, no i najlepsze życzenia dla bliźniaków i Wam wielu wspólnych pięknych lat razem
(zabrzmiało jak w koncercie życzeń - życzy Marian z rodziną) <lol>
Za głowy w kartonach, za pięknie ułożone żaluzje i za rewelacyjne olimpijskie wręcz skoki
No i takie nieśmiałe łał za bluzeczkę
Ale skaczą jak kangury, uwielbiam ten charakterystyczny dźwięk łomotu spadającego na podłogę kota
Ach, no i najlepsze życzenia dla bliźniaków i Wam wielu wspólnych pięknych lat razem
-
zapcia2
MoniQ bardzo landy koncert życzeń.. <mrgreen>
wszystkie życzenia przekazałam chłopakom..gorąco dziękują i wysyłają "kocie buziaki"..czyli jebs z główki <lol>
Dzisiaj do pracy na 2 zmianę..wiec myśle..pośpie troszke..ale jak wróciłam z kuchni z wodą to łóżko zostało przejęte.. <lol>

wieczorne wietrzenie mieszkanka..i koci osiedlowy monitoring w akcji

A tutaj Grunsonidas na małym foszku, że on tak namiętnie kopał w szafie a ja go wygoniłam..

wszystkie życzenia przekazałam chłopakom..gorąco dziękują i wysyłają "kocie buziaki"..czyli jebs z główki <lol>
Dzisiaj do pracy na 2 zmianę..wiec myśle..pośpie troszke..ale jak wróciłam z kuchni z wodą to łóżko zostało przejęte.. <lol>

wieczorne wietrzenie mieszkanka..i koci osiedlowy monitoring w akcji
A tutaj Grunsonidas na małym foszku, że on tak namiętnie kopał w szafie a ja go wygoniłam..
- Betuś
Ten osiedlowy monitoring jest najlepszy <lol>