Guru Agilis Cattus*PL

ODPOWIEDZ
cruk

Post autor: cruk »

no i wszystko jasne "czyja to wina" <mrgreen> , nieprawdaz?
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

w tym tygodniu a dokładnie we wtorek futerkowe dzieci odbyły pierwszą wspólną wizytę u naszego weta.
Enya gdy tylko swoim wzrokiem <shock> namierzyła transportery wyczaiła moje niecne zamiary <diabeł> i na siłę została zapakowana do środka . Z Gurusiem było o wiele prościej bo to jeszcze nieopierzony małolat .
W związku z tym,że nasza lecznica mieści się na wsi oddalonej od Kamienia 40 km to Misie mały zafundowaną krajoznawczą wycieczkę po okolicy.
Sama wizyta przebiegła bardzo sprawnie oprócz zważenia, odrobeczenia, obcięcia pazurków u obu futerek, dziewczynka miała zrobione USG nerek na wypadek tworzenia się kamieni. Tu wszystko okazałao bez żadnych zastrzeżeń :ok:
Niestety <diabeł> <diabeł> niebieska Królewna straciła linię osy :-x dwa wałki tłuszczu na pięknym atłasowym brzusiu mówią same za siebie :hammer: Sama waga nie tyle (4500) co wyhodowany tłuszcz.;-(
Od środy jesteśmy na diecie ,zmieniona została karma sucha oraz ograniczamy mokre i obowiązkowy fitnes pod kierownictwem Guru <rotfl> , przynajmniej to Enya uwielbia najbardziej.
A tak poważniej , to kotki przepadają za sobą . Enya jak tylko nie widzi chłpczyka to tak śmiesznie pomrukuję nawołując go w ten sposób. Mały zaś daje jej równo popalić, gania, skacze po niej i prowokuję do zabawy. Najzabawniejsze są momenty jak Enya wymyślone wariacje przez Guru próbuje powtarzać tylko ,że z jej rozmiarami nie wszystko wychodzi <lol> <lol> Napatrzeć się nie można....

zrobiłam kilka fotek, jakość nie jest może imponująca ale bardziej zależy mi na przekazaniu klimatu w naszym domku . :-)

to ja Guru pamiętacie mnie jeszcze <?>
Obrazek

Enya to lubi popatrzeć na mnie z góry ale bardzo się już teraz kochamy <serce> <serce>
Obrazek Obrazek

Obrazek

fajnie tak poleniuchować
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

nowa mysza Enyi a ja nie dostałem :-/
Obrazek
kasia z gdyni
Kontakt:

Post autor: kasia z gdyni »

piękne <klaszcze> :foto:
Awatar użytkownika
agnieszkaalex

Post autor: agnieszkaalex »

Ależ on pięknie rośnie.Super ,że tak się kotki lubią .Mizianki dla nich :kotek:
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

pewnie, że pamiętamy :-)

głaski dla rudego i niebieskiej <mrgreen>
Awatar użytkownika
Ula
Agilisowy Rezydent

Post autor: Ula »

Gurusiu kochany widać,że dziewczynka jeszcze nad Tobą panuje <lol> <lol> <lol>
A z tą myszą to straszna niesprawiedliwość :-x :-x :-x :nie dość,że Enya dostała Twoje towarzystwo to jeszcze MYSZE <!> Dobrze,że gwiazdka się zbliża,jak będziesz grzeczny to może...... <mrgreen>
:kotek: :kotek: dla kociaków!
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

dzisiaj pojedynek o rozetę wygrała Enya , zobaczymy kiedy sytuacja się zmieni <lol> <lol>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

moje kochane Myszki <serce> <serce>
Agathea

Post autor: Agathea »

Słodkie widoki <zakochana>
Awatar użytkownika
EDZIA

Post autor: EDZIA »

Super wyglądaja w tej rozecie <zakochana>
Kociaki sama słodycz <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Dorota, dochodzę do wniosku, że Tobie jest SKANDALICZNIE DOBRZE z tym rudzielcem i niebieską pannicą <mrgreen>
ODPOWIEDZ