Gerwazy i Ginger Leśne Ranczo*PL
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Gerwazy i Ginger Leśne Ranczo*PL
Ile szczęścia na pysiach <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Super filmik
- Ania z Gdańska
Czas odświeżyć wątek moich futer. Niedawno skończyły dwa lata, a taki wiek zobowiązuje <lol>
Kochane moje misie - jak zawsze, zadowolone, ciekawskie i przy człowieku ;)))
Gerwaziu opserwator - zrobił się takim dużym kotkiem. Uwielbia zabawy no i oczywiście spacery w ogrodzie
Królewna Ginger - wielki wielki Miziak, cokolwiek bym nie robiła zawsze jest obok <serce>
Kochane moje misie - jak zawsze, zadowolone, ciekawskie i przy człowieku ;)))
Gerwaziu opserwator - zrobił się takim dużym kotkiem. Uwielbia zabawy no i oczywiście spacery w ogrodzie
Królewna Ginger - wielki wielki Miziak, cokolwiek bym nie robiła zawsze jest obok <serce>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Piękne brysiowe misie <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Ślicznie wyrosły Ci misiaki <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Ania z Gdańska
Wyrosły na wielkie koty. Z dnia na dzień sama się zastanawiam czy to aby moje misie. Robią się takie miziaste <serce> <serce> <serce>
Pamiętam moją Ginger jeszcze rok temu, bojaźliwa - z nami, ale tylko na odległość. Teraz wymusza głaskanie, pieszczoty, zabawy nie mówiąc nic o przysmakach. Uwielbia czesanie :-) Zdominowała nas totalnie <serce>
Gerwaziu wielki, puszysty, gadatliwy Łoś <serce> Charakter ma fantastyczny. Zawsze wita nas w drzwiach, pierwszy jak dzwoni dzwonek. Uwielbia spać . Najwięcej frajdy przynosi mam jego proszenie. Siedzi na dwóch tylnych łapkach i mach przednimi ;))))))))))))))) Widok nieziemski. Potrafi wymusić dosłownie WSZYSTKO
Pamiętam moją Ginger jeszcze rok temu, bojaźliwa - z nami, ale tylko na odległość. Teraz wymusza głaskanie, pieszczoty, zabawy nie mówiąc nic o przysmakach. Uwielbia czesanie :-) Zdominowała nas totalnie <serce>
Gerwaziu wielki, puszysty, gadatliwy Łoś <serce> Charakter ma fantastyczny. Zawsze wita nas w drzwiach, pierwszy jak dzwoni dzwonek. Uwielbia spać . Najwięcej frajdy przynosi mam jego proszenie. Siedzi na dwóch tylnych łapkach i mach przednimi ;))))))))))))))) Widok nieziemski. Potrafi wymusić dosłownie WSZYSTKO
- norka
- Agilisowy Rezydent
i weź tu człowieku omów takim nieziemskim słodziakom..... <zakochana>
:-) :-)
:-) :-)
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Ale wyrosły Bliźniaki <serce> <serce>
Aniu, może masz jeszcze zdjęcia G&G na tle swojego pięknego ogrodu? :-)
Niedosyt czuję
Aniu, może masz jeszcze zdjęcia G&G na tle swojego pięknego ogrodu? :-)
Niedosyt czuję
- Ania z Gdańska
Z tym wychodzeniem Gerwazego na dwór mam ogromny kłopot. W ostatnich miesiącach dwa razy pod rząd miał straszną alergię. Wet określił to jako "hot spot", dostawał antybiotyk, leki przeciwuczuleniowe i przeciwzapalne. Wiązałam to z wychodzeniem na spacer. Teraz od miesiąca jest spokój i kot wychodzi z nami na taras (bo nie dał by mam żyć). Tak naprawdę to nie wiem skąd było to uczulenie. Gerwaziu w ogrodzie czuje sią jak ryba w wodzie :-) Uwielbia latać za muchami, motylkami i wszystkim co popadnie ;))
Oto nasz kawaler <serce>
Oto nasz kawaler <serce>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
To jest to, co tygryski lubią najbardziej <mrgreen>