Bulik Misiurno i Marcel Mazuria... trudna męska przyjaźń
-
Re: Mój liliowy skarb
Witamy ponownie,
taki senny dzień dziś mamy, że pomyślałam, że zbombarduję was całą serią zdjęć śpiącego Bulisława sprzed kilku tygodni... Swoją drogą mój kochany model od kilku godzin okupuje najciemniejszy kąt szafy oddając się swojemu ulubionemu zajęciu, czyli drzemce. Tak więc fotki jak najbardziej a propos <mrgreen>
A tak moja klusia wygląda aktualnie, pomagając nam w pakowaniu <mrgreen> , bo oczywiście bez tej pomocy byśmy sobie nie poradzili :-)
Waga Bulika na dzień wczorajszy to 3740g, choć teraz mój biedny kotełek może być troszkę lżejszy. Źli ludzie pozbawili go w piątek pluszowych pomponików, a i ząbki też się wymieniają...wczoraj podrzucił mi jednego pod poduszkę <mrgreen> . Te okoliczności nie wpływają jednak na apetyt, który niezmiennie mu dopisuje.
Pozdrawiamy
taki senny dzień dziś mamy, że pomyślałam, że zbombarduję was całą serią zdjęć śpiącego Bulisława sprzed kilku tygodni... Swoją drogą mój kochany model od kilku godzin okupuje najciemniejszy kąt szafy oddając się swojemu ulubionemu zajęciu, czyli drzemce. Tak więc fotki jak najbardziej a propos <mrgreen>
A tak moja klusia wygląda aktualnie, pomagając nam w pakowaniu <mrgreen> , bo oczywiście bez tej pomocy byśmy sobie nie poradzili :-)
Waga Bulika na dzień wczorajszy to 3740g, choć teraz mój biedny kotełek może być troszkę lżejszy. Źli ludzie pozbawili go w piątek pluszowych pomponików, a i ząbki też się wymieniają...wczoraj podrzucił mi jednego pod poduszkę <mrgreen> . Te okoliczności nie wpływają jednak na apetyt, który niezmiennie mu dopisuje.
Pozdrawiamy
- Charlotte
Słodkości
- asiak
- Agilisowy Rezydent
<zakochana>
- dagusia
Patrze na te fotki i aż samej spać mi się zachciało <lol> <lol> <lol>
Ps nie boisz się trzymać kociaka w domu w obroży? Uwazaj, bo może gdzies się przypadkowo zaplątac ja osobiście bym zdjęła :-)
Ps nie boisz się trzymać kociaka w domu w obroży? Uwazaj, bo może gdzies się przypadkowo zaplątac ja osobiście bym zdjęła :-)
-
Dagusia, uspokoję Cię - obróżka jest antystresowa i na szczęście wkrótce się z nią pożegnamy! Ja też miałam wątpliwości, co do bezpieczeństwa Bulika w takim sprzęcie, ale w ocenie mojego weta jest odpowiednia dla kota niewychodzącego, który nie musi przechodzić przez żadne siatki (ogrodzenia). Polecono mi to jako rozwiązanie lepsze od feromonów do kontaktu. Nie należę do osób, które dla zabawy stroją kota w obroże, o zgrozo, jeszcze z jakimiś dzwoneczkami.
- Neta
Jak się sprytnie wyskładał pod drapakiem maluszek <gwiżdże> I te wiszące łaputy <zakochana>
-
Składa się sprytnie i rozkłada nie tylko pod ale i na drapaku <mrgreen>
i z szerszej perspektywy
a tu w wersji kompaktowej <lol>
Sorry za jakość - zdjęcia z komórki i do tego wieczorową porą.
Dobrze się też odnajduje na stole! Prezentujemy nowy model podkładek z Ikea - mało praktyczne ale jakże dekoracyjne <mrgreen>
i z szerszej perspektywy
a tu w wersji kompaktowej <lol>
Sorry za jakość - zdjęcia z komórki i do tego wieczorową porą.
Dobrze się też odnajduje na stole! Prezentujemy nowy model podkładek z Ikea - mało praktyczne ale jakże dekoracyjne <mrgreen>
- Natashas
Ciekawe czy on ma świadomość, że nawet na śpiocha jest rewelacyjnym modelem <zakochana>
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Cudne zdjęcia na śpiocha
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Co za pech Byłam ostatnio w Ikei i nie było takich fajnych podkładek, chyba wszystkie wykupili <mrgreen>