Eris ♡ Merlin i Morgana ♡
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Re: Eris ♡
Nie moge sie napatrzec na ta Wasza koteczke <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Szczerze mówiąc, ja też <oops>
Myślałam, że widziałam w życiu miziaste koty. Ale to jest kot, który poza fazami na zabawę ciągle dopomina się o uwagę i pieszczoty; kot, który doskakuje do głaszczącej ręki albo ustawia się na zasadzie "tu mnie głaszcz"; kot wkładający całą energię w mruczenie, że aż dygocze (nie bez powodu już pierwszego dnia zarobiła ksywę "Silniczek"); kot uwielbiający ugniatać, głaskana potrafi się położyć na boku i kontynuować ugniatanie w powietrzu <zakochana>
To jest kot intensywny
Myślałam, że widziałam w życiu miziaste koty. Ale to jest kot, który poza fazami na zabawę ciągle dopomina się o uwagę i pieszczoty; kot, który doskakuje do głaszczącej ręki albo ustawia się na zasadzie "tu mnie głaszcz"; kot wkładający całą energię w mruczenie, że aż dygocze (nie bez powodu już pierwszego dnia zarobiła ksywę "Silniczek"); kot uwielbiający ugniatać, głaskana potrafi się położyć na boku i kontynuować ugniatanie w powietrzu <zakochana>
To jest kot intensywny
- elsa
Intensywny kot <serce> Nie dość, że piękna to jeszcze taka przytulanka <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Chyba nasze miśki trzeba wysłać do Eris na szkolenia jakieś <mrgreen>
- norka
- Agilisowy Rezydent
o to ,to... <mrgreen>Sonia pisze:Chyba nasze miśki trzeba wysłać do Eris na szkolenia jakieś <mrgreen>
niesamowita przytulanka z Eris..... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- elsa
Jeszcze raz musiałam tu zajrzeć, bo kocia jest naprawdę wyjątkowej urody <zakochana>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Duża chyba jeszcze śpi, to sobie poczytam. Nie ma jak zacząć sobotę dobrą fantastyką 8-)
Wczoraj chłop mi wybył na męską imprezę, więc sprosiłam moją nierodzoną Siostrę na winko i ciastka. Erisia nie omieszkała być zachwycająca przez cały wieczór, nocą pilnować gościa drzemiąc jej w nogach, a rano po prostu być stuprocentowym kotem
Wczoraj chłop mi wybył na męską imprezę, więc sprosiłam moją nierodzoną Siostrę na winko i ciastka. Erisia nie omieszkała być zachwycająca przez cały wieczór, nocą pilnować gościa drzemiąc jej w nogach, a rano po prostu być stuprocentowym kotem
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
O rany <zakochana> jaka pięknota do nas zawitała <zakochana> <zakochana> <zakochana> i jaki ma cudny charakter.
Hmmm... rzeczywiście wygląda jak rodzona siostra Tajguni :-)
Hmmm... rzeczywiście wygląda jak rodzona siostra Tajguni :-)
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Boska pani jest, pani Eris, boska <zakochana> <zakochana> <zakochana> Jak na boginię przystało <zakochana> I jeszcze dla gości jest pani łaskawa... <zakochana>
Ale ten zestawik za kicią też przyjemnie wygląda...
Ale ten zestawik za kicią też przyjemnie wygląda...
- norka
- Agilisowy Rezydent
Piekna kota <zakochana> ...i jeszcze babskie spotkania lubi.... <mrgreen> <mrgreen>