Koko i Niunia
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Re: Koko i Niunia
<rotfl> <rotfl> <rotfl>
Kocham Was <serce> <serce> <serce>
Grilowany kotek... <serce> <serce> <serce>
Kocham Was <serce> <serce> <serce>
Grilowany kotek... <serce> <serce> <serce>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Boskie Koko to jednak cwany jest, wszędzie się Niunią wyręcza <lol>
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Koko stara się jedynie rozważnie gospodarować zapasami swojej energii <mrgreen> A Niunia, jak to kobitka, ciekawska z natury, więc prawie z każdej historyjki wychodzi jako ta niby "wkręcona" przez szefa. <lol>Kamila pisze:Boskie Koko to jednak cwany jest, wszędzie się Niunią wyręcza <lol>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Co za historia
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Loko - Koko <mrgreen>
Koko jest przecudny w tym grillu <lol> choc nie jestem pewna, czy jego futerko po takim wylegiwaniu sie nadaje sie np. do wskoczenia do Panciowego lozka <lol>
Niunia jest przeboska, cudne ma kolory, no piekna koteczka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Koko jest przecudny w tym grillu <lol> choc nie jestem pewna, czy jego futerko po takim wylegiwaniu sie nadaje sie np. do wskoczenia do Panciowego lozka <lol>
Niunia jest przeboska, cudne ma kolory, no piekna koteczka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Dwie strony stretchingu"
My babki znamy się na tym, jak zadbać o dobre samopoczucie i kondycję. Ja tam uwielbiam fitnessy wszelakie i uprawiam je wszędzie, gdzie i na czym popadnie. A tu na ławce ciąg dalszy…
I raz! I dwa!
I jeszcze tak umiem:
Nawet na jednym pazurku się podciągam:
I stretching przy drążku:
A nawet… na wpół śpiąco ćwiczę.
A ja tam wolę sobie poleżeć w cieniu. Przynajmniej zwoje mózgowe mi się nie wystreczingują nieodwracalnie. Od tego upału, rzecz jasna.
Skoro tak mówisz… To i ja może trochę zadbam o swoje zwoje.
Ale pamiętaj, że u kota zwoje występują nie tylko w jednym miejscu. Metoda „na strusia” może okazać się zawodna, he, he…
O, jaki mądrala!!!
My babki znamy się na tym, jak zadbać o dobre samopoczucie i kondycję. Ja tam uwielbiam fitnessy wszelakie i uprawiam je wszędzie, gdzie i na czym popadnie. A tu na ławce ciąg dalszy…
I raz! I dwa!
I jeszcze tak umiem:
Nawet na jednym pazurku się podciągam:
I stretching przy drążku:
A nawet… na wpół śpiąco ćwiczę.
A ja tam wolę sobie poleżeć w cieniu. Przynajmniej zwoje mózgowe mi się nie wystreczingują nieodwracalnie. Od tego upału, rzecz jasna.
Skoro tak mówisz… To i ja może trochę zadbam o swoje zwoje.
Ale pamiętaj, że u kota zwoje występują nie tylko w jednym miejscu. Metoda „na strusia” może okazać się zawodna, he, he…
O, jaki mądrala!!!
- yamaha
- Genius Loci
Alez cudne ostatnie zdjecie
Niech mnie <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Niech mnie <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Dobrze, że nie tańczyła na rurze od ławeczki hihihi <lol> <lol>
Ostatnie zdjęcie cudne <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ostatnie zdjęcie cudne <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- dagusia
Genialna opowieść Futrzak w grillu rewelka
Ale powiem Ci szczerze, że narobiłaś mi smaka.... Loko-Koko..... jak byłam teraz na Domonikanie to popijałam takiego pysznego drinka- nazywał sie coco-loco.... i teraz mi ślinka leci bo tu takich nie ma
Ale powiem Ci szczerze, że narobiłaś mi smaka.... Loko-Koko..... jak byłam teraz na Domonikanie to popijałam takiego pysznego drinka- nazywał sie coco-loco.... i teraz mi ślinka leci bo tu takich nie ma
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Niunia to sobie bicki i tricepsa wyrobi na takim podciąganiu. Pakerka będzie <lol> <lol>