Naiwnyś <mrgreen> Rządził będzie jednoosobowo kot, obojętnie czy w spodniach, czy w sukience <mrgreen>Jaskier pisze: w tym domu będą rządzić spodnie
Jaskier
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Jaskier
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Hahaha, co racja, to racja <lol>ozon pisze:Naiwnyś <mrgreen> Rządził będzie jednoosobowo kot, obojętnie czy w spodniach, czy w sukience <mrgreen>Jaskier pisze: w tym domu będą rządzić spodnie
Jedno jest pewne, jako asystent przy pracach kopalniach i podajnik żarcia, juz niedługo nie będziesz potrzebował budzika <lol> <lol>
Kolor beżowy uniwersalny Na tą chwilę jak znalazł <rotfl>
Rozumiem, że już kończysz malowanie czy tylko wiadra przesunales dzisiaj <diabeł>
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
OMG, czyli to nie Prezes Polski rządzi Polską tylko Kot Prezesa??? <strach>ozon pisze:Naiwnyś <mrgreen> Rządził będzie jednoosobowo kot, obojętnie czy w spodniach, czy w sukience <mrgreen>Jaskier pisze: w tym domu będą rządzić spodnie
Postępy? Nie dostrzegam. Wiadra? Nie widziałem <lol>Kasik pisze: Rozumiem, że już kończysz malowanie czy tylko wiadra przesunales dzisiaj <diabeł>
A to podobno z wczoraj... Mam najśliczniejszego kota w galaktyce
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Fajny kocurek <mrgreen>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Ej, ale takiej mgły to w Szczecinie dzisiaj nie było <lol>
Grunt, że prace idą do przodu, znaczy się tylko domyślam, skoro wiader nie widac
Prawda, kocio śliczny <zakochana>
Grunt, że prace idą do przodu, znaczy się tylko domyślam, skoro wiader nie widac
Prawda, kocio śliczny <zakochana>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
No fakt wiader nie widać kabla też nie kurde tam nic nie widać nawet pokoju <rotfl> a kotek śliczny
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ale łapka grubaśna fajna <zakochana>
A remont udany, szary kolor w dalszym ciągu bardzo modny ale leciałeś pistoletem po całości jak widzę
A remont udany, szary kolor w dalszym ciągu bardzo modny ale leciałeś pistoletem po całości jak widzę
- norka
- Agilisowy Rezydent
o rany! ósma strona wątku a ja się jeszcze nie przywitałam :-) Witam :-)
Jaskier jest śliczny <zakochana> <zakochana> <zakochana>
z remontem zdążysz , spokojnie :-) :-)
Jaskier jest śliczny <zakochana> <zakochana> <zakochana>
z remontem zdążysz , spokojnie :-) :-)
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Witaj norko :-)
Dzięki za miłe słowa. Jaskier będzie ze swoją mamą aż ja nie skończę największego syfu i hałasu.
Dzięki za miłe słowa. Jaskier będzie ze swoją mamą aż ja nie skończę największego syfu i hałasu.
Po całości bo mnie poniosło Dziś już jest znacznie lepiej z widocznościąMoniQ pisze:Ale łapka grubaśna fajna <zakochana>
-
Ooo... mamy kolejnego Rodzynka na forum <mrgreen>
Witaj Marku i Jaskierku :-) Fajna kocia kulka z niego <serce> a zdjęcie mamusi z kociakami przeurocze <zakochana>
Witaj Marku i Jaskierku :-) Fajna kocia kulka z niego <serce> a zdjęcie mamusi z kociakami przeurocze <zakochana>