Walter Silver EstiBri*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Diazo

Re: Walter Silver EstiBri*PL

Post autor: Diazo »

O ja, ale kosmos fotka.
Chyba muszę wyrzucić aparat, już się chyba nigdy nie nauczę robić ciekawych zdjęć.
Awatar użytkownika
EmilkaR

Post autor: EmilkaR »

Hehe dziękuję :oops:

Torebka jest mojego pieska, ale nie zbyt ją lubił, z kolei Walter może w niej przesiadywać godzinami :roll:

Diazo, aparatu nie wyrzucaj :hammer: lepiej cykaj fotki bo dawno już Fionki nie widzieliśmy :chochlik:

Mi niestety jeden aparat się popsuł A drugi leży rozładowany :gwizdze: więc większość zdjęć jest komórkowa ;-)) ale pod oknem wychodzą całkiem przyzwoicie :-D
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Jaki słodki pyś :milosc: :milosc: :milosc: a wtej torebce to prezentuje się nieziemsko :serce:
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

prześliczna ta fotka z avatara :serce: :serce: :serce: pięknie wyglądacie!
buziaki dla Walterka :kotek:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Poka tego swojego srebrnego przystojniaka :) :kotek:
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

Jaki cudny maleńtasek z Estibri :milosc: Nie wiem czy moje sreberko jest jakoś spokrewnione, ale jakby nie było nosi to samo nazwisko :mrgreen: Dlatego witam szczególnie serdecznie!
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

atomeria pisze: 05 lip 2017, 20:35 Jaki cudny maleńtasek z Estibri :milosc: Nie wiem czy moje sreberko jest jakoś spokrewnione, ale jakby nie było nosi to samo nazwisko :mrgreen: Dlatego witam szczególnie serdecznie!
O widzisz, a ja dopiero teraz zobaczyłam, że my z Walterem rodziną jesteśmy, bo chłopaki mają wspólnego tatusia :) :kotek:
Awatar użytkownika
EmilkaR

Post autor: EmilkaR »

Witam rodzinkę :party: :kwiatek:
atomeria pisze: 05 lip 2017, 20:35 Jaki cudny maleńtasek z Estibri :milosc: Nie wiem czy moje sreberko jest jakoś spokrewnione, ale jakby nie było nosi to samo nazwisko :mrgreen: Dlatego witam szczególnie serdecznie!
Tak! Z tego co na szybko sprawdziłam to Nasze chłopaki mają wspólnych przodków! :kciuki:
A dokładniej: EC Jadwiga's Valentino - pra pra pra dziadek i SC High Hesket's Silver Tesifi – pra pra pra babcia Walterka są pra pra dziadkiem i pra pra babcią Puszka :serce:
MoniQ pisze: 06 lip 2017, 08:25 O widzisz, a ja dopiero teraz zobaczyłam, że my z Walterem rodziną jesteśmy, bo chłopaki mają wspólnego tatusia :) :kotek:
Mordimuś, tak czułam, że nie bez powodu zakochałam się w Tobie.. :milosc: Dorian ma niesamowite dzieci :mdleje: :poklon:

Ostatnio trochę mnie nie było.. :oops: dużo pracy, egzaminy na uczelni, ale już się poprawiam, i wrzucam kilka komórkowych fotek:

O taaak cudownie wylegiwałem się ostatnio na słonku :chochlik:
Obrazek
Obrazek

Standardowo, było też straszenie wróbelków :roll:
Obrazek

Później przysnęło mi się na Ewce :mrgreen:
Obrazek

Jeszcze tego samego dnia postanowiłem delikatnie dać do zrozumienia dla Pańci, że powinna ruszyć dupkę :devil: :hammer: baa, nawet pokazałem jak się ćwiczy! :gwizdze:
Obrazek

Następnie rozciąganie i można spać
Obrazek

A Wy Cioteczki, ćwiczycie? :radocha:
Obrazek

Na koniec muszę Wam powiedzieć, że ja to chyba jestem wyjątkowy :oops: Zobaczcie, potrafię zrobić rurkę z języczka :mrgreen: :saint:
Obrazek

:roza:
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Te oczka :milosc: :milosc: :milosc:
Mnie się najbardziej podoba, jak robi miaaaaau! na wróbelki :kotek:
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Walterku jesteś mega wyjątkowy :milosc: :milosc: :milosc: Robisz najzabawniejsze minki na świecie, wycieczkach sztangę jak super paker, wyginasz śmiało ciało i pozujesz jak miś :lol: :lol: :lol: a do tego wszystkiego jesteś śliczniutki :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
Zablokowany