Kuwety - problemy, pytania i wątpliwości
- destiny
- Hodowca
- Hodowla: DESTY*PL
- Kontakt:
- Agaa
Witam, a ja mam pytanie czy ktoś wie gdzie można nabyć kuwetę o niestandartowych wymiarach? dokładnie potrzebuje o szerokości 34cm i koniecznie zamykaną.
Przekopując internet znalazłam 35 cm- 40 cm ale to mnie nie urządza bo mam wnęke gdzie szerokość ma 34 cm i idealnie by mi pasowała tam kuweta...
i kolejne pytanie jesli już ją znajdę czy taka mała szerokość wpłynie negatywnie na kota? dotychczas korzystał z 40cm???
Może ktoś z Was posiada w domu taką wąską zamykaną kuwetę?
Pozdrawiam
Przekopując internet znalazłam 35 cm- 40 cm ale to mnie nie urządza bo mam wnęke gdzie szerokość ma 34 cm i idealnie by mi pasowała tam kuweta...
i kolejne pytanie jesli już ją znajdę czy taka mała szerokość wpłynie negatywnie na kota? dotychczas korzystał z 40cm???
Może ktoś z Was posiada w domu taką wąską zamykaną kuwetę?
Pozdrawiam
-
justy35
Czy ktoś juz może stosował takie oto cudo http://germapol.istore.pl/pl,product,13 ... aczem.html
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
To nie są środki do kuwet, tylko na wypadek, gdyby kotu zdarzyło się nasikać w jakimś miejscu zupełnie nie do tego przeznaczonym
Na kanapie na przykład, której nie da się wrzucić do pralki.
Nie znam tego środka. Jest przeznaczony dla psów, dla kotów można kupić Urine Off, według mnie dość średnio skuteczny. Ja w swoim czasie dostałam w Austrii próbkę środka, który nazywa się Piss weg, wypróbowałam na rujkowych ekscesach Clary, i sprawdził się znakomicie. Kupiłam zapas, ale teraz Clara jest kastratką, pozostałe kotki są grzeczne, i Fado na razie nie rozrabia, więc stoją dwie wielkie butle i czekają na lepsze czasy
To tylko środki na takie wypadki, nie do kuwet.
Nie znam tego środka. Jest przeznaczony dla psów, dla kotów można kupić Urine Off, według mnie dość średnio skuteczny. Ja w swoim czasie dostałam w Austrii próbkę środka, który nazywa się Piss weg, wypróbowałam na rujkowych ekscesach Clary, i sprawdził się znakomicie. Kupiłam zapas, ale teraz Clara jest kastratką, pozostałe kotki są grzeczne, i Fado na razie nie rozrabia, więc stoją dwie wielkie butle i czekają na lepsze czasy
To tylko środki na takie wypadki, nie do kuwet.
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
ja stosowalamjusty35 pisze:Czy ktoś juz może stosował takie oto cudo http://germapol.istore.pl/pl,product,13 ... aczem.html
faktycznie zabija zapach moczu, ale czy koty unikaja pozniej sikania tam, to nie powiem
ja w tym najczesciej pralam zasikane poduszki
-
Pierrot