Meg zwana Kocinką

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Re: Meg zwana Kocinką

Post autor: Szopi »

i jeszcze taka mała myśl - jakis czas temu w przypływie nadmiaru czasu podczas bezsennej nocy, przeglądałam forum i stare wątki i tak dokopałam się do Twoich początków na forum, gdy opisywałaś powódki wyboru Meg - że niby najbrzydsza z miotu itd., takie to rozczulające było, z tamtych opisów aż kapało dobrym ludzkim serduszkiem <oops>
Widzisz, tak to jakoś z nami jest, że niby rozsądek mówi jedno, a serducho co innego, też to przerabiałam, a zobacz jaka przefantastyczna jest teraz Meg :kotek:
Może teraz troszkę słodzę ( <oops> ) ale po tamtych opisach pomyślałam sobie, że taki właśnie powinien być mój wymarzony ludź - ewentualny właściciel futerek z mojej hodowli :)
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Super to zdjęcie łapek na śniegu :ok:
Megunia w pościeli cudna, aż się chce tam do niej wskoczyć i wtulić <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Tobie Kosanno życzę spełnienia czekoladowych marzeń, mocno trzymam kciuki <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Megunia, jak zwykle piękna <zakochana>
Pod kołderką <zakochana>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Cudny pyszczek pod koldra <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Meg śliczna i kochana kocinka <serce> Pyszczek, który poznam wszędzie <zakochana>
Agnes ma rację, koniec zimy i problemy wygonimy. :hug:
Zaglądaj częściej do nas :)
Awatar użytkownika
ania1978

Post autor: ania1978 »

Sliczna Megunia <zakochana> ma racje Kocinka , że siedzi w cieplutkiej kołderce :kotek:
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Szopi dziękuję! <oops> Miło mi się zrobiło, chociaż staram się bardzo tutaj na forum, żeby za swoimi niekiedy cyniczno-ironicznymi komentarzami ukryć jednak to <serce> ! A po zajrzeniu na Twoją stronę dojrzałam "małą Meg", czyli Arashi w całej krasie! Kotki o takim umaszczeniu liliowe cętkowane to jednak stosunkowo rzadkie egzemplarze!

Dziękuję wszystkim <serce> za przemiłe słowa komentarza! Dodaliście mi otuchy, może mi sie uda dokocić. Mam już dla tego drugiego kota imię: będzie się nazywał Gam! Meg i Gam! Nie jest to może szczyt pomysłowości, ale ... przyśniło mi się to dziś w nocy. Już kompletne fiksum-dyrdum u siebie obserwuję, żeby po nocach się człowiekowi koty śniły! :mimbla: Jakby nie było ciekawszych tematów... ;-)) :-) <lol> Znaczy się imię jest, a drugiego kota jak nie było tak nie ma nadal... <hm>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

U nas za każdym razem było najpierw imię, potem kot ;-))
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Becia pisze:U nas za każdym razem było najpierw imię, potem kot ;-))
Kossano, śladem Beci, jesteś na dobrej drodze do dokocenia <mrgreen>
kotku

Post autor: kotku »

To ja teraz wyczekuję wiosny u Ciebie w domu... z nowym kocim żywiołkiem <lol> A czy ta wiosna będzie na wiosnę czy na jesień czy na zimę jest mi to całkiem obojętne. Gam - jak się przyśniło, tak być musi. Proste. <gwiżdże>
Zablokowany