margita pisze:ciekawa jestem jak będzie smakowała ... ?
Margi nawet nie wiesz jak wciągnął próbki <shock> bo zamówiłam darmowe na Modern Pet. Napisałam do nich i mi kurier w tym samym dniu przywiózł i za nic nie płaciłam <shock>
Mam nadzieję, że takie zjadanie tej karmy to nie jest spowodowane jedynie tym, że to coś nowego Przynaję spróbowałam jeden krokiet <gwiżdże> i są ok, dość wilgotne <rotfl> . Tylko nie śmiejcie się za bardzo ze mnie dziewczyny <lol>
margita pisze:ciekawa jestem jak będzie smakowała ... ?
Może Bentley się podzieli...
Giovanno napisz do Modern Pet o próbki PoN (dostałam dwa smaki), mi odpisali chyba po 3 minutach <shock> i dodatkowo dostałam jeszcze próbki ZiwiPeak (ale te mu nie smakują i dzięki Bogu bo opakowanie nie całe 400 gr kosztuje ponad 30 zł <shock> ). Za próbki nic się nie płaci <klaszcze> i za dostarczenie również <tańczy>
No właśnie bo ja wam nie zdradziłam, bo zapomniałam <gwiżdże> . Jeśli chcecie próbki jakiejś karmy (i oni będą ją mieli) to napiszcie do Modern Pet. Ja napisałam, że chciałabym dla mojego Brytyjczyka próbki PoN bo niestety tej karmy nie ma w opakowaniach 400gr i jak się sprawdzi to będę u nich kupowała. Modern Pet jest z Warszawy to mam dostawę i dość tanią wysyłkę tego samego dnia. Odpisali mi tak jak wspomniałam wyżej w ciągu 3 minut <shock> a było po 23, że jutro wysyłają do mnie kuriera i faktycznie był następnego dnia <shock> , za niego też nie płaciłam. Dostałam dwa smaki PoN po 50gr (polecam Meadowland Mix bo jest z trzema rodzajami mięsa i smakowitsza, dla Bentley ) i dwie małe ZiwiPeak ale na SZCZĘŚCIE nie zasmakowały <lol>