Miot N: Arabica i IC Clearence von Macola 13*DE
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Patrząc na te maluchy napiszę tak :
Chciałabym być muchą i sobie polatać w ich kotniku <lol> może wtedy bym sie napatrzyła na te szkraby dowoli tylko nie wiem od którego pierwszego zaliczyłabym łomot <rotfl>
Kala bis rozkłada mnie na łopatki ona ma takie spojrzenie <mrgreen> łobuziaczek <serce>
Cała piąteczka jest cudowna każde cudowne tylko inaczej <zakochana>
Chciałabym być muchą i sobie polatać w ich kotniku <lol> może wtedy bym sie napatrzyła na te szkraby dowoli tylko nie wiem od którego pierwszego zaliczyłabym łomot <rotfl>
Kala bis rozkłada mnie na łopatki ona ma takie spojrzenie <mrgreen> łobuziaczek <serce>
Cała piąteczka jest cudowna każde cudowne tylko inaczej <zakochana>
- Montegri
- Hodowca
- Kontakt:
och Danusiu Danusiu :-) pewnie ani się obejrzymy a Ty kolejnego albo kolejnych kocich domowników będziesz przedstawiać na tym forum prędzej czy później :-)Danusia pisze:Patrząc na te maluchy napiszę tak :
Chciałabym być muchą i sobie polatać w ich kotniku <lol> może wtedy bym sie napatrzyła na te szkraby dowoli
ale to prawda - kociaki to widok dla oka wielce przyjemny
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
myślę ,że za bardzo jestem odpowiedzialna i za bardzo kocham swoje futerka żeby sprowadzić do domu kolejnego domownika <mrgreen> ( mam dwa moje ukochane koty i ogromnego psa( ona też chce być kochana) nie wspominając o papudze <mrgreen> starczyMontegri pisze:och Danusiu Danusiu :-) pewnie ani się obejrzymy a Ty kolejnego albo kolejnych kocich domowników będziesz przedstawiać na tym forum prędzej czy później :-)Danusia pisze:Patrząc na te maluchy napiszę tak :
Chciałabym być muchą i sobie polatać w ich kotniku <lol> może wtedy bym sie napatrzyła na te szkraby dowoli
ale to prawda - kociaki to widok dla oka wielce przyjemny
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
- Miss_Monroe
- Moderator