Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

No właśnie nie mogę...
Awatar użytkownika
martha

Post autor: martha »

Ale głowa <shock> Fado przepiękny :kotek:
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

My tu wszyscy wzdychamy, a ja się teraz zastanawiam, czy słusznie...
Fado jest sztuczny! To niemożliwe, żeby prawdziwy kot był taki miśkowaty! A te oczy? Szkiełka! Nosek z nubuku! On jest taki piekny, że aż nieprawdziwy!
Albo wiem! Fotoszop! Przecież my też często marzymy, żeby mieć dwumetrowe nogi i twarz bez jednej zmarszczki mimicznej plus burzę wlosów jak babeczka z okładki magazynu.

Jeśli ktoś zobaczy tego miśka na wystawie, niech go macnie, czy jest prawdziwy, bo ja tu węszę jakiś podstęp. No hej- mam w domu 2 koty i wiem , jak wyglada kot. A Fado to nie kot, to Zjawisko!

<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Macałam, prawdziwy <mrgreen> !
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Vanicca pisze:Macałam, prawdziwy <mrgreen> !
:mdleje:
Awatar użytkownika
nikaxx

Post autor: nikaxx »

macałaś ? <shock> a ja nie :( łeeeeeee to niesprawiedliwe ;-(
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Chociaż jego idealność jest faktycznie nieprawdopodobna... Też nad tym myślałam i chyba doszłam do PRAWDY.
Prawda jest taka, że Dorszka ma tajne laboratorium w piwnicy, gdzie produkuje kocie ideały, jak okaz prezentowany powyżej 8-) . To tłumaczy jej wieczne zabieganie i niesamowitość Agilisów.
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Właśnie obrabiam fotki z dzisiejszej sesji i podświadomie zastosowałam podobny sposób fotografowania kotów , co Dorszka u Fado- lekko z dołu [Dorszka bardzo z dolu]. Faktycznie- wyglądaja bardziej misiowato.
Ale ciągle nie są takie zabójcze! <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

U mnie z Fado monotonnie i prawie ciągle z dołu - on uwielbia patrzeć na wszystkich z góry - dziś wdrapałam się na krzesło, żeby być trochę wyżej, ale i tak nie dostaję do Fadowego poziomu...

Pierwsze trzy zdjęcia są z krzesła :) Ostatnie z podłogi, i bardzo się wychylił, żeby Gattę śledzić :)
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

dziewczyny On po prostu jest zakochany to i pawie piórka przysłowiowe przywdziewa!!!!
ODPOWIEDZ