Euphoria & Gasper

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Monic

Re: Celtic Mist Euphoria niebieska dziewczynka

Post autor: Monic »

Ale cudny!!!! :mdleje: Ja chce trzeciego kota!! <lol> Ale ma już pućki <zakochana>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Piękny jest już, a co dopiero jak wyrośnie <zakochana>
A będzie chyba konkretny, bo łaputy ma takie wielkie papuciowate <zakochana> :kotek:
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

Jaki cudowny okrąglutki misio <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Mój Ives to przy nim kruszynek.
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

:mdleje: <serce> :mdleje: <serce> :mdleje: <serce> :mdleje: <serce> :mdleje:
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Dziewczyny ja nie wiem czy Kaśka go powiększyła na tych zdjęciach czy jak... ostatnio jak go widziałam to bylo takie malenstwo, że aż sama nie mogę uwierzyć <strach> Tym bardziej że tatuś Gucio nie jest dużym kocurkiem.... chyba że ma geny dziadkow <lol>
Jak już będzie że mną to wtedy będzie wiadomo <mrgreen>

A ja chodzę już z bananem przyklejonym do buzi
:radocha: :radocha: :radocha: :radocha: :radocha: :radocha: :radocha:
Awatar użytkownika
kejt_van_bodkin

Post autor: kejt_van_bodkin »

Cudowny, piękny kolor oczu i umaszczenia… Zakochałam się <zakochana> . Jeszcze nie mam swojego w domu a już myślę o kolejnym...
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

Może Kasia go tak napompowała, bo ma nadzieję, że grubego brzydactwa nie będziesz chciała <lol>
Awatar użytkownika
Neta

Post autor: Neta »

Nooo :mdleje: jest po prostu niesamowity :mdleje: Piękny miś <zakochana> <zakochana> <zakochana> w kolorze z moich marzeń <gwiżdże>
Już to chyba mówiłam... <roll> zazdroszczę Ci jak nie wiem co :hidden:

Ale ale, skoro to już tak niedługo to chyba powinno wystartować jakieś odliczanie....? <tańczy>
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Monic pisze:Ale cudny!!!! :mdleje: Ja chce trzeciego kota!! <lol>
Wiesz Monic- Gucci (braciszek Gaspiego) jest jeszcze wolny <gwiżdże> Myślę, że Kasia nie miałaby nic przeciwko :-)
Beate pisze:Może Kasia go tak napompowała, bo ma nadzieję, że grubego brzydactwa nie będziesz chciała <lol>
Jeśli tak to Kaśka się pomyliła, grube czy nie- biore na pewno <mrgreen> bo ja już lofciam to brzydactwo <serce>
kejt_van_bodkin pisze:Cudowny, piękny kolor oczu i umaszczenia… Zakochałam się <zakochana> . Jeszcze nie mam swojego w domu a już myślę o kolejnym...
Miałam tak samo- czekałam na Eufulka a już szukałam drugiego kota <mrgreen> Po miesiącu jak już mała była z nami byłam pewna, że chce jeszcze drugiego..... i baaaardzo długo szukałam bo wbrew pozorom to nie jest taka prosta sprawa <roll>
Neta pisze: Już to chyba mówiłam... <roll> zazdroszczę Ci jak nie wiem co :hidden:

Ale ale, skoro to już tak niedługo to chyba powinno wystartować jakieś odliczanie....? <tańczy>
Być może mowiłaś, ale możesz jeszcze powtarzać <mrgreen> A odliczanie, no cóż.... ja sama nie zacznę przecież <rotfl>
Awatar użytkownika
Neta

Post autor: Neta »

dagusia pisze:
Neta pisze: Już to chyba mówiłam... <roll> zazdroszczę Ci jak nie wiem co :hidden:

Być może mowiłaś, ale możesz jeszcze powtarzać <mrgreen> A odliczanie, no cóż.... ja sama nie zacznę przecież <rotfl>
No zazdroszczę... <roll> <roll> <roll> <mrgreen>

To dawaj no tą dokładną datę odbioru maluszka... pisałaś, że wyjeżdża 10-go, ale ile się tam do Ciebie jedzie to już nie napisałaś :-? Ja w 97 (czyli sto lat temu <lol> ) do Londynu autokarem jechałam ponad dobę, a do Ciebie to jeszcze dalej, tyle że z centralnej Polski a nie z południa to znów bliżej, więc nijak się nie doliczę jak sama nie powiesz... <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Zablokowany