Euphoria & Gasper
- Monic
Re: Celtic Mist Euphoria niebieska dziewczynka
Ale cudny!!!!
Ja chce trzeciego kota!! <lol> Ale ma już pućki <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Piękny jest już, a co dopiero jak wyrośnie <zakochana>
A będzie chyba konkretny, bo łaputy ma takie wielkie papuciowate <zakochana>
A będzie chyba konkretny, bo łaputy ma takie wielkie papuciowate <zakochana>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Jaki cudowny okrąglutki misio <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Mój Ives to przy nim kruszynek.
Mój Ives to przy nim kruszynek.
- Becia
- Agilisowy Rezydent
- dagusia
Dziewczyny ja nie wiem czy Kaśka go powiększyła na tych zdjęciach czy jak... ostatnio jak go widziałam to bylo takie malenstwo, że aż sama nie mogę uwierzyć <strach> Tym bardziej że tatuś Gucio nie jest dużym kocurkiem.... chyba że ma geny dziadkow <lol>
Jak już będzie że mną to wtedy będzie wiadomo <mrgreen>
A ja chodzę już z bananem przyklejonym do buzi

Jak już będzie że mną to wtedy będzie wiadomo <mrgreen>
A ja chodzę już z bananem przyklejonym do buzi
- kejt_van_bodkin
Cudowny, piękny kolor oczu i umaszczenia… Zakochałam się <zakochana> . Jeszcze nie mam swojego w domu a już myślę o kolejnym...
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Może Kasia go tak napompowała, bo ma nadzieję, że grubego brzydactwa nie będziesz chciała <lol>
- Neta
Nooo
jest po prostu niesamowity
Piękny miś <zakochana> <zakochana> <zakochana> w kolorze z moich marzeń <gwiżdże>
Już to chyba mówiłam... <roll> zazdroszczę Ci jak nie wiem co
Ale ale, skoro to już tak niedługo to chyba powinno wystartować jakieś odliczanie....? <tańczy>
Już to chyba mówiłam... <roll> zazdroszczę Ci jak nie wiem co
Ale ale, skoro to już tak niedługo to chyba powinno wystartować jakieś odliczanie....? <tańczy>
- dagusia
Wiesz Monic- Gucci (braciszek Gaspiego) jest jeszcze wolny <gwiżdże> Myślę, że Kasia nie miałaby nic przeciwko :-)Monic pisze:Ale cudny!!!!Ja chce trzeciego kota!! <lol>
Jeśli tak to Kaśka się pomyliła, grube czy nie- biore na pewno <mrgreen> bo ja już lofciam to brzydactwo <serce>Beate pisze:Może Kasia go tak napompowała, bo ma nadzieję, że grubego brzydactwa nie będziesz chciała <lol>
Miałam tak samo- czekałam na Eufulka a już szukałam drugiego kota <mrgreen> Po miesiącu jak już mała była z nami byłam pewna, że chce jeszcze drugiego..... i baaaardzo długo szukałam bo wbrew pozorom to nie jest taka prosta sprawa <roll>kejt_van_bodkin pisze:Cudowny, piękny kolor oczu i umaszczenia… Zakochałam się <zakochana> . Jeszcze nie mam swojego w domu a już myślę o kolejnym...
Być może mowiłaś, ale możesz jeszcze powtarzać <mrgreen> A odliczanie, no cóż.... ja sama nie zacznę przecież <rotfl>Neta pisze: Już to chyba mówiłam... <roll> zazdroszczę Ci jak nie wiem co![]()
- Neta
No zazdroszczę... <roll> <roll> <roll> <mrgreen>dagusia pisze:Być może mowiłaś, ale możesz jeszcze powtarzać <mrgreen> A odliczanie, no cóż.... ja sama nie zacznę przecież <rotfl>Neta pisze: Już to chyba mówiłam... <roll> zazdroszczę Ci jak nie wiem co![]()
To dawaj no tą dokładną datę odbioru maluszka... pisałaś, że wyjeżdża 10-go, ale ile się tam do Ciebie jedzie to już nie napisałaś