madziulam2 pisze:uuuuu.... Gabryś od wieków trzyma fason 4,800 a Leoś hmm... będzie ważyć ok. 3,500 (tak myślę) choć dawno nie ważyłam gada
<shock> aż się boję pomyśleć na jakie "bydlątko" może wyrosnąć...
ale mnie pewnie czeka to samo - mój Alfredo w wieku 13 tygodni waży już 2 kg <shock> sprawdzałam 3 raby, bo nie mogłam uwierzyć - Kami ważyła 1,75 kg w wieku 18 tyogdni
EsteraR pisze:<shock> aż się boję pomyśleć na jakie "bydlątko" może wyrosnąć...
ale mnie pewnie czeka to samo - mój Alfredo w wieku 13 tygodni waży już 2 kg <shock> sprawdzałam 3 raby, bo nie mogłam uwierzyć - Kami ważyła 1,75 kg w wieku 18 tyogdni
Mój w wieku 13 tygodni miał nawet 2,2 kg :-) ale gdy tylko skończył rok praktycznie przestał rosnąć i teraz wcale nie jest olbrzymem, wiec to nie zawsze tak działa.
Za "potęgą" Leona bardziej przemawiałaby raczej wielkość członków rodziny <mrgreen>
Także Magda, ja na Twoim miejscu już dziś zapisałabym się na silownię :-P
Madziu a ja Cię proszę o fotkę z bliska Twoich okien to znaczy jak umocowałaś siatkę ?na ramce czy jak ?widzę tam jakieś zaczepy czy mi się wydaje ? <pokłon>
jasminka pisze:Madziu a ja Cię proszę o fotkę z bliska Twoich okien to znaczy jak umocowałaś siatkę ?na ramce czy jak ?widzę tam jakieś zaczepy czy mi się wydaje ? <pokłon>
A czy to jest wytrzymałe bo u mnie na balkonowej sieci to matrix jest na porządku dziennym to znaczy one się rozpędzają i skaczą na tę sieć <mrgreen> więc musi być mocne .