Lola i Misia z córką całkiem na zadowolone wyglądają <zakochana> <zakochana>
za to Gabryś - no miny sadzi nieziemskie - co mnie kobieto całujesz, dlaczego mnie tak trzymasz ... itd <serce> słodki jest ten mały ufolek
Dzięki za odwiedziny, paluszki i mnie się podobają,Misia na zdjęciu jest jeszcze mokra po kąpieli i taka potargana :-) a z małym to jest tak że to mały brudas jest <lol> dobrze że ma przewagę czarnego bo za częste kąpiele też nie dobre,nie wiem tylko czy go odkłaczać ?on dba o toaletę Bogusia czasem <hm> <hm>
Odkłaczać sfinksa <lol> Brzmi nieźle <lol>
Zdjęcia Gabrysia z modelką niezwykłe Hehe. Ma chłopak talent do strzelania min!
No i moja ukochana Lola <zakochana> Ma dokładnie takie samo spojrzenie jak Tosiek gdy postanawiam mu okazać czułość.
Misia i Boguś wiadomo też piękne niedźwiadki. Słodka ta poza na krześle z Gabrysiem na Bogusiu.
Pozdrowionka!
Z jednej strony lubię oglądać Twój wątek jasminko bo Gabryś jest boski, a z drugiej to mnie normalnie zazdrość zabije, że Ty masz takiego cudnego golasa na co dzień a ja na swojego muszę czekać a do cierpliwych nie należę
Wycałuj te łaputki słodkie ode mnie i powiedz Gabrysiowi, że ma swój fanklub na forum <serce> No i wygłaskaj resztę bandy bo oni też są fantastyczni
<mrgreen> I dodaj tez, jakby sie nagle zaczal mocno puszyc i wymadrzac, to jest tez tutaj jedna cioteczka, ktora go na ziemie sprowadzi, tego paskudka malego <rotfl>