Bazyl i Teoś
- animru
Dzięki dziewczęta, Bazylek oczy faktycznie ma fantastyczne, a jak jeszcze światło odpowiednie, to już w ogóle miodzio. Uwielbiam je.
Powiem Wam, że RC dla brytków (testujemy pierwszą paczkę) znika u nas w zastraszającym tempie. Niedługo nie wyrobię <lol> ledwo kupiłam, a już mniej niż pół paczki 4 kg zostało. <shock> Boże, z torbami pójdę! Na mokrym dla Teodora chociaż zaoszczędzę <lol>
Powiem Wam, że RC dla brytków (testujemy pierwszą paczkę) znika u nas w zastraszającym tempie. Niedługo nie wyrobię <lol> ledwo kupiłam, a już mniej niż pół paczki 4 kg zostało. <shock> Boże, z torbami pójdę! Na mokrym dla Teodora chociaż zaoszczędzę <lol>
- lakshmi
- Hodowca
- Hodowla: Underleyhall*PL
- Kontakt:
- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
- animru
Ostatnio kupiłam chłopakom fotel, teraz kupiłam im regał
<rotfl>
Który stał się niezłą wieżą widokową i bazą legowiskową <lol>
Przy regale stoi drapak, dlatego chłopaki mogą sobie kicać. Teodorowi oczywiście należało pokazać JAK TO SIĘ ROBI <lol> , bo on niskopodłogowy, mało skoczny i do tego taki trochę gapciowaty, nie na jego krótkie nóżki takie wielkie regały <lol> Bazyl oczywiście wykombinował sobie sam i to w zasadzie jego ulubione miejsce teraz :->
Także chłopaki obserwują nas teraz z góry
I jeszcze kilka dzisiejszych zdjęć <mrgreen>

Który stał się niezłą wieżą widokową i bazą legowiskową <lol>
Przy regale stoi drapak, dlatego chłopaki mogą sobie kicać. Teodorowi oczywiście należało pokazać JAK TO SIĘ ROBI <lol> , bo on niskopodłogowy, mało skoczny i do tego taki trochę gapciowaty, nie na jego krótkie nóżki takie wielkie regały <lol> Bazyl oczywiście wykombinował sobie sam i to w zasadzie jego ulubione miejsce teraz :->
Także chłopaki obserwują nas teraz z góry
I jeszcze kilka dzisiejszych zdjęć <mrgreen>

- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: