Guru Agilis Cattus*PL
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- Małgorzata
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
- Małgorzata
Czy to przypadkiem nie sobota dzisiaj? <diabeł>Dorota pisze:może w sobotę da się coś pstryknąć<oops> to wszystko zależy od Futer , one ostatnio foszaste strasznie <diabeł> . Kiedy tylko zobaczą mnie z aparatem to na komendę uciekają ..... wyrodne te ......
![]()
<mrgreen> i w kogo to się wdało <gwiżdże>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Już nawet pół tej soboty minęło, tak na moje oko <mrgreen>Małgorzata pisze:Czy to przypadkiem nie sobota dzisiaj? <diabeł>Dorota pisze:może w sobotę da się coś pstryknąć<oops> to wszystko zależy od Futer , one ostatnio foszaste strasznie <diabeł> . Kiedy tylko zobaczą mnie z aparatem to na komendę uciekają ..... wyrodne te ......
![]()
<mrgreen> i w kogo to się wdało <gwiżdże>
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Wiecie co , dzisiaj Moje Futra powinny lanie dostać ot co
podłe te ......, <diabeł> <diabeł>
Od wczoraj polowanie na siuśki mieliśmy i na tym właśnie się skończyło...... Dzisiaj od rana wymiana żwirku bo Guru lubi świeżutki i pachnący. A lubi i to bardzo i tak wyczekała Ruda Małpa moment ,że nie upilnowałam łajzy jednej <lol>
Fotki ciepłe dzisiejsze a Model przeszczęśliwy dosłownie

Od wczoraj polowanie na siuśki mieliśmy i na tym właśnie się skończyło...... Dzisiaj od rana wymiana żwirku bo Guru lubi świeżutki i pachnący. A lubi i to bardzo i tak wyczekała Ruda Małpa moment ,że nie upilnowałam łajzy jednej <lol>
Fotki ciepłe dzisiejsze a Model przeszczęśliwy dosłownie

- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent