Bulik Misiurno i Marcel Mazuria... trudna męska przyjaźń
- yamaha
- Genius Loci
Re: Bulik Misiurno i Marcel Mazuria... trudna męska przyjaźń
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Buliczku
<serce>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Auroro, ja też wiem, jakie to są ciężkie chwile, takie nie do zapomnienia, mnie w każdym razie do dzisiaj ściska w gardle, jak sobie przypomnę pierwszą noc i pierwszy poranek po operacji Tajgi. Ale czeka Was jeszcze wiele wspaniałych momentów - takich też nie do zapomnienia - kiedy będą się pojawiały pierwsze oznaki, że Buliś wraca do siebie, że znowu jest tak jak kiedyś :-)aurora80 pisze:Buliczekwygląda jak kupka nieszczęścia. Leży w swoim kołnierzu gdzieś wpatrzony w dal, nieobecny, przykryty kocykiem, który zasłania jego ogolone biodro <shock> Jestr strasznie biedny. Ponoć zabieg poszedł sprawnie ale ... no wiecie... okropnie mi smutno i martwię się o niego. Najbardziej chyba o to jak on to wszystko psychicznie przeżyje - on jest naprawdę bardzo wrażliwy. Ożywia go jedynie widok wiewióra. O ile na nas nie patrzy to wiewióra obserwuje.
Zaczynacie ćwiczyć już dzisiaj, tak jak było planowane?
Życzę Ci dużo siły i myślę o Was ciepło. Bulisiu, trzymaj się chłopaku i dochodź szybko do siebie
- sarunia28
Dużo zdrówka dla Buliczka <serce>
-
aurora80
Dzięki wielkie <serce> Lekarz zalecił jednak męczenie Bulika od jutra. Dzisiaj jedziemy kontrolnie do naszego veta a od jutra jeszcze co dwa dni mamy jeździć na zastrzyki przeciwbólowe. On jest strasznie biedny ale i dzielny <zakochana> Tak mi strasznie smutno, tym bardziej, że on generalnie od pojawienia się Marcela u nas tak mi bardzo zgasł, wycofał się , po prostu mieszkał w naszym mieszkaniu a nie z nami... A teraz jeszcze coś takiego go spotykaozon pisze:Auroro, ja też wiem, jakie to są ciężkie chwile, takie nie do zapomnienia, mnie w każdym razie do dzisiaj ściska w gardle, jak sobie przypomnę pierwszą noc i pierwszy poranek po operacji Tajgi. Ale czeka Was jeszcze wiele wspaniałych momentów - takich też nie do zapomnienia - kiedy będą się pojawiały pierwsze oznaki, że Buliś wraca do siebie, że znowu jest tak jak kiedyś :-)aurora80 pisze:Buliczekwygląda jak kupka nieszczęścia. Leży w swoim kołnierzu gdzieś wpatrzony w dal, nieobecny, przykryty kocykiem, który zasłania jego ogolone biodro <shock> Jestr strasznie biedny. Ponoć zabieg poszedł sprawnie ale ... no wiecie... okropnie mi smutno i martwię się o niego. Najbardziej chyba o to jak on to wszystko psychicznie przeżyje - on jest naprawdę bardzo wrażliwy. Ożywia go jedynie widok wiewióra. O ile na nas nie patrzy to wiewióra obserwuje.
Zaczynacie ćwiczyć już dzisiaj, tak jak było planowane?
Życzę Ci dużo siły i myślę o Was ciepło. Bulisiu, trzymaj się chłopaku i dochodź szybko do siebie
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Daj sobie spokój, przestań rozpamiętywać, bo to i tak niczego nie zmieni, a tylko się zadręczasz. Zrób Buliczkowi co trzeba zrobić, moc feromonów w domu, tysiące głasków i czułości i będzie O.K :-) <ok> <ok> <ok>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Buliczku, dopiero teraz doczytałam, nie zdążyłam potrzymać kciuków 
Ale, najważniejsze teraz, żebyś jak najszybciej doszedł do siebie i żeby łapeczki nie bolały
Aurorko, przytulam... trzymaj się, będzie wszystko dobrze

Ale, najważniejsze teraz, żebyś jak najszybciej doszedł do siebie i żeby łapeczki nie bolały
Aurorko, przytulam... trzymaj się, będzie wszystko dobrze
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Misiaczku myślimy o Tobie cały czas 
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Bardzo mi Was żal. Domyślam się jak Ci ciężko patrzeć na smutnego, chorego Buliczka. Ale wierzę, że wszystko się ułoży i choruszek wyzdrowieje i będzie brykał z Marcelkiem <ok> <ok> <ok> . Nie zadręczaj się, to i tak nic nie zmieni a na wiele rzeczy po prostu nie mamy wpływu. Przytulam Was mocno

- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Proszę sobie nie wyrzucać takich rzeczy, bo każdy kot to inaczej trochę działający organizm, a niektóre są po prostu wyjątkami. To znaczy wyjątkowy jest każdy, ale niektóre są jeszcze wjątkowymi wyjątkamiaurora80 pisze:Zresztą wiele myśli teraz przychodzi do głowy, jak np. czy nie był kastrowany w nieodpowiednim momencie, czy mogłam wcześniej się jakoś (?) zorientować etc.
Moja Clara miała taki niedorozwój, jeśli chodzi o wiek kostny, a nie była w ogóle kastrowana, to znaczy nie była aż do 7. roku życia
Trzymam kciuki bardzo mocno, zaświeci słońce, chociaż wiem, że na razie trudno w to uwierzyć. Ale będzie lepiej
Buliczek dojdzie do siebie, i do Was też powróci, chociaż to może potrwać, trzeba się uzbroić w cierpliwość. Ale bądźcie dobrej myśli, oni zawsze wracają