Maximus
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mam nadzieje, ze będziemy siedzieć obok siebie wszyscy rodzinnie.Kamiko pisze:Pierwsze kroki skieruję do Maximusa Wielkiego jutro <serce>
Klatki to się z łapanki zajmuje czy są już wyznaczone wg numerów?
Max nie wygląda mi wcale na wielkiego, albo się przyzwyczaiłam do jego wyglądu

Jakiś taki mikrus się zrobił

- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Ania i Krzyś
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dziękujemy z Maxem wszystkim bardzo serdecznie za trzymane kciuki 
Pierwszy dzien. pierwszej wystawy kotów za nami.
Fajnie było, wystawa kocia trochę podobna do psiej, bo tez się długo czeka..
Maximusowi wycieczka nie przypadła bardzo do gustu, bo on jest ostrożny na nowe i nie zmienia się to jak zauważyłam, ale...na następny dzień może będzie lepiej. Tak było pierwszy raz z wizyta na działce, później już nawet na pokoje wychodził
Maxio był grzeczny u mnie na rękach i u sędziny na stoliku, uff
w klatce też leżał spokojnie. Miał swoje piękne stalowoszare firanki kryte klatkę od widzów, swój materacyk i kocyk, kilka zabawek z domu, nawet kuwetkę ze żwirkiem, która olał, nie chciał skorzystać, do domu zaniósł. Jeść tez nie chciał.
Dostał ocenę doskonałą i CAP ( pierwszy swój wniosek na Premiora), bo startował w klasie kastratów. Sędzina chwaliła wygląd Maxa - podobała jej się m/n jego sierść
, bo rzeczywiście jest bardzo gęsta. Zalecenia od sędziny to ograniczyć jedzonko Maxiowi
)
Jednym słowem chłopisko jest jak smok duży i włochaty, ale trochę gubi proporcje, bo jest w tzw. kondycji wystawowej jak to mówią sędziowie na psich wystawach
, jednym słowem grubas!
Od poniedziałku będziemy się z Maxiem oboje ograniczać, żeby nie było mu smutno samemu, mnie tez się to przyda
Przyjechaliśmy do domu, a goldenki z piskiem rzuciły się do mnie witając, a potem do Maxa jak tyko otworzyłam transporterek. Wymiziali się we troje a Max miauczał ocierając się o psy jak na rodzinę psio-kocię przystało
Tęsknili za sobą bardzo.
Maxi od razu wskoczył do kuwetki, potem micha w kuchni - z wodę do picia, a potem skok na komodę i sucha karma była cacy
, później dostał na przeprosiny od pańci wołowinkę podgrzana, a teraz śpi na podłodze, odpoczywając po strasznej wycieczce 

Pierwszy dzien. pierwszej wystawy kotów za nami.
Fajnie było, wystawa kocia trochę podobna do psiej, bo tez się długo czeka..

Maximusowi wycieczka nie przypadła bardzo do gustu, bo on jest ostrożny na nowe i nie zmienia się to jak zauważyłam, ale...na następny dzień może będzie lepiej. Tak było pierwszy raz z wizyta na działce, później już nawet na pokoje wychodził

Maxio był grzeczny u mnie na rękach i u sędziny na stoliku, uff

Dostał ocenę doskonałą i CAP ( pierwszy swój wniosek na Premiora), bo startował w klasie kastratów. Sędzina chwaliła wygląd Maxa - podobała jej się m/n jego sierść

Jednym słowem chłopisko jest jak smok duży i włochaty, ale trochę gubi proporcje, bo jest w tzw. kondycji wystawowej jak to mówią sędziowie na psich wystawach

Od poniedziałku będziemy się z Maxiem oboje ograniczać, żeby nie było mu smutno samemu, mnie tez się to przyda

Przyjechaliśmy do domu, a goldenki z piskiem rzuciły się do mnie witając, a potem do Maxa jak tyko otworzyłam transporterek. Wymiziali się we troje a Max miauczał ocierając się o psy jak na rodzinę psio-kocię przystało

Maxi od razu wskoczył do kuwetki, potem micha w kuchni - z wodę do picia, a potem skok na komodę i sucha karma była cacy

- Mago
- Super Admin
- Kontakt: