Kicia, Mimi i Mikołaj
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Kicia i Mikołaj
Kiciunia śliczna <zakochana> Na trzeciej powiece nie znam się, więc się nie wypowiadam :-)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja nie wiem, ale jak pokazuje się trzecia powieka, to nie jest to najzdrowszy objaw.
Obserwuj koteczkę i w razie czego spróbuj u innego weta zasięgnąć opini.

Obserwuj koteczkę i w razie czego spróbuj u innego weta zasięgnąć opini.
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Tak, jak Sonia pisze, jeśli trzecia powieka "wypada", dobrze by było przebadać kicię jeszcze raz.
- Coffifi
- Agilisowy Rezydent
Super kociaki :-)
3mam kciuki za ich szybka wspolna milosc do siebie :-) i za zdrowko !
3mam kciuki za ich szybka wspolna milosc do siebie :-) i za zdrowko !
- Agnes
piękna kocilla <zakochana> konsultacje z wetem (może innym) jak najbardziej wskazane. Trzymam kciuki za zdrówko! 
- Arla
Dzisiaj mijaja 2 miesiące jak Kicia jest z nami.W poniedziałek przejedziemy się Kicią na szczepienie,więc będzie okazja skontrolować jej śliczne oczęta.
No i zważę ją .Pod koniec listopada miała zrobioną sterylkę ,a 8 grudnia przybyła do nas do domu
Sierść już ładnie odrosła,na zdjęciu na brzuszku ciemniejszy ślad ,to zrośnięte miejsce po szwie.

.Schudło się dziewczynce po tym zabiegu , a i nowe miejsce zrobiło swoje.W styczniu ją ważyłam u weta i ważyła 4900 g ,czyli brakowało 100 g do wagi jak ja zabieraliśmy do domu. Teraz je bardzo ładnie ,pomimo ,że z Mikołajem nadal jest na stopie mało przyjaznej i unika go jak tylko może. Warczy za to na niego coraz mniej , nawet się obwąchują.W dzień coraz rzadziej śpi na krześle, wsuniętym pod stół.Teraz lubi sypiać na kocyku kanapie.Kilka dni temu córki zostały z Kicią a my z mężem wybyliśmy wieczorem z domu na kilka godzin,Kicia po raz pierwszy zeszła na parter domu, do drzwi wejściowych przywitać nas .Prawie 2 miesiące bała się zejść, a tu takie miłe zaskoczenie.
No i zważę ją .Pod koniec listopada miała zrobioną sterylkę ,a 8 grudnia przybyła do nas do domu
Sierść już ładnie odrosła,na zdjęciu na brzuszku ciemniejszy ślad ,to zrośnięte miejsce po szwie.

.Schudło się dziewczynce po tym zabiegu , a i nowe miejsce zrobiło swoje.W styczniu ją ważyłam u weta i ważyła 4900 g ,czyli brakowało 100 g do wagi jak ja zabieraliśmy do domu. Teraz je bardzo ładnie ,pomimo ,że z Mikołajem nadal jest na stopie mało przyjaznej i unika go jak tylko może. Warczy za to na niego coraz mniej , nawet się obwąchują.W dzień coraz rzadziej śpi na krześle, wsuniętym pod stół.Teraz lubi sypiać na kocyku kanapie.Kilka dni temu córki zostały z Kicią a my z mężem wybyliśmy wieczorem z domu na kilka godzin,Kicia po raz pierwszy zeszła na parter domu, do drzwi wejściowych przywitać nas .Prawie 2 miesiące bała się zejść, a tu takie miłe zaskoczenie.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
To fajnie, że już widać postępy w zachowaniu koteczki. Z każdym miesiącem będzie coraz lepiej na pewno 
- CatWomen
Witam :-) cudowne kociaki
- Arla
Sonia tak myślę , że teraz to tylko lepiej może być.A wczoraj miała sen,........mmmmmm...... Mikołaj z Kicią bawili się razem.
Fotka pod tytułem -"Pomalujesz mi pazurki ?"

Fotka pod tytułem -"Pomalujesz mi pazurki ?"

- Molly
Powolutku, ale idzie w dobrym kierunku:) Daj znać jak wrócicie od weta