Rumpel Agilis Cattus

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Molly

Re: Rumpel Agilis Cattus

Post autor: Molly »

I ja zwróciłam uwagę na łaputy, kawał kota się szykuje :) Ale to dobrze , im więcej czarnego do kochania tym lepiej <ok>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Ja Ci dam wstrętną mordzię <wsciekly> Wiem, wiem... to tak pieszczotliwie :-) Cudna ta mordzia. Przepiękne oczęta <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Dorotko, a czemu tak nic o Rumpelku nie piszesz, i zdjęć nie ma ;-(
:kiss:
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

Mago pisze:Dorotko, a czemu tak nic o Rumpelku nie piszesz, i zdjęć nie ma ;-(
:kiss:
bo Rumpelek jest do oglądania tylko dla mnie, O! <diabeł> <lol>
Boże co tu pisać , to jest nasze "szczęście" nasz cukiereczek dosłownie <serce> Gosiu.
Ułożony przez Dorszkę pięknie, nic nie broi i wszystko rozumie <gwiżdże> , obecnie pracujemy nad mową <mrgreen> . Rumpel jest bardzo komunikatywny cały czas nadaje, takiej gaduły to jeszcze nie widziałam, do KOGO to kocie się wdało... ? <oops>
Do chrupek go nie przekonam, wyprawkę RC zjadła z apetytem Hamsinka <mrgreen>, zakupiłam kolejną porcję ale bez zainteresowania. Nie będę kotka katować,myślałam że może ma trudności z samym gryzieniem bo faktycznie chrupki wypadają z pysia ale przysmaki już NIE <wsciekly>. Tabletki zajada bez zarzutu a do past wszelkiego rodzaju są wyścigi z Guru. Żeby nie było wyróżnień to szykuję obie porcje na raz i chłopaki zajadają równocześnie z łyżeczek. I tak właśnie mamy...... . Hamsinka medykamenty dostaje bezpośrednio do pysia, Ona inna zupełnie :kotek:
Guruś bardzo polubił chłopczyka i zdarza się,że sam go zaczepia do zapasów. Przewala się Rudzielec z boku na bok a Mały skacze po nim jak po trampolinie. Bokiem zatacza łuk i skacze z rozbiegu w rude futro, to są te cudowne momenty, dla których warto żyć i mieć takie Pociechy <serce>
Jedyny problem to posiłki , wiadomo że Rumpel rośnie więc powinien jeść więcej i częściej od Gurusia. Ten z kolei jest wciąż głodny , chyba mi troszkę przybrał mimo pilnowania i monitoringu :(((( Nie byłoby problemu gdyby Mały jadł suche więc tylko w tej kwestii mamy niedogoność ...... :-/////
Fotki planowałam porobić dzisiaj ale u nas szaro i deszczowo się zrobiło , dla osłody Rumpelek śpiący taki z osotniej chwili :foto: (śpi na stole w pokoju sobie <mrgreen> )

Obrazek

Całuski dla Dorszki :kiss: , bo to dzięki niej tyle radości i życia u nas znowu <mrgreen>
Węgielek jest BOSKI dosłownie , mogłabym pamiętnik o nim pisać i mówić wciąż ............ .
Ostatnim hiciorem do zabawy są domki i tunel z netto. Jestem szczęśliwa, że udało mi się wszystko dla Małp zakupić bo to taka wersja zabawek letnia, ortalionowe i cieniutkie bardzo. Teraz muszę się porozglądać za drugą turą bo namioty powyginane od wariacji we wsystkie strony ..... . Tak maluch szaleje <mrgreen> A jaki zadowolony z siebie , że na szafę już wskakuje i miejscówkę Hamsince potrafi tam zająć <diabeł> .
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

No! Teraz to rozumiem <mrgreen>
Dorota, ja nie wiem, może w agilisowie dla kocurów są specjalne lekcje mówienia <diabeł> Bo Gaton też jest gadułą! Czy Rumpelek odpowiada na pytania? Bo Gato odpowiada <diabeł>
<mrgreen>
Za te suche, to jednak trzymam kciuki, może z czasem zaskoczy :ok:
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Mago pisze:No! Teraz to rozumiem <mrgreen>
Dorota, ja nie wiem, może w agilisowie dla kocurów są specjalne lekcje mówienia <diabeł> Bo Gaton też jest gadułą! Czy Rumpelek odpowiada na pytania? Bo Gato odpowiada <diabeł>
<mrgreen>
Te nasze dzieci jakieś uczłowieczone są , wszystko rozumieją i kiedy wołam Rumpel to biegnie właśnie on z krzykiem a kiedy wymusza zabawę to wrzeszczy do skutku w narastającej tonacji dosłownie <mrgreen>

Tak sobie myślę, że jeżeli dojdzie do skutku zlot bądź spotkanie nasze <roll> to na spanie czasu w ogóle nie będzie, tylko nadawanie na temat Futerek ........hm <oops> kto tego wszystkiego słuchać będzie ....... <gwiżdże> , chyba już wiem KTO <lol>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Rumpelek jest piękny <zakochana> i super, że dogaduje się ze starszym towarzystwem :ok: . Zlot (to tak bardziej do czarownic pasuje <lol> )/ spotkanie byłoby super, gdyby w tym roku udało sie coś zdziałać :-)
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Niech Rumpel założy rozgłośnię radiową i nadaje w eter. Mógłby zatrudnić na pół etatu Igora, to byłaby najbardziej rozwrzeszczana stacja w średnim paśmie <rotfl>

Wungiel bomba- fajnie że się tak z Guronem dogadują! Możeby mu Ruda Małpa szepnął o zaletach chrupania? ;-))
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

mimbla pisze:Niech Rumpel założy rozgłośnię radiową i nadaje w eter. Mógłby zatrudnić na pół etatu Igora, to byłaby najbardziej rozwrzeszczana stacja w średnim paśmie <rotfl>

Wungiel bomba- fajnie że się tak z Guronem dogadują! Możeby mu Ruda Małpa szepnął o zaletach chrupania? ;-))

<lol> chrupania na Mymłonie <diabeł>
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Dziewczyny tak cudnie się Was czyta <oops> :-)

Głaski dla całej bandy :kotek: i uściski dla Ciebie.
ODPOWIEDZ