Ducati Szkrabek*PL vel Puchaty i Raja
- komunikacja24
Re: Dafne Szkrabek*PL :)
Jezu!!!!
Właśnie zauważyłam że jej/jemu wystaje jakieś 1,5 cm czegoś co wygląda jak prącie!!!!Normalnie wychodzi jej taki różowy pręcik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak ją "pomacałam" to wg mnie ma maleńkie jajeczka,ale jak na kotkę 5 mcy to sa one dosłownie maluteńkie,powinny chyba być większe.
Jednak Puchata nie wygląda na kocurka,nawet rysy buzi ma jak dziewczynka....no ale jednak atakuje od tyłu pręgowaną i chce z nią kopulować <strach>
Przejdę się do weta bo lada moment mi sie koty rozmnożą <strach> <strach> <strach>
Właśnie zauważyłam że jej/jemu wystaje jakieś 1,5 cm czegoś co wygląda jak prącie!!!!Normalnie wychodzi jej taki różowy pręcik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak ją "pomacałam" to wg mnie ma maleńkie jajeczka,ale jak na kotkę 5 mcy to sa one dosłownie maluteńkie,powinny chyba być większe.
Jednak Puchata nie wygląda na kocurka,nawet rysy buzi ma jak dziewczynka....no ale jednak atakuje od tyłu pręgowaną i chce z nią kopulować <strach>
Przejdę się do weta bo lada moment mi sie koty rozmnożą <strach> <strach> <strach>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
<shock> ale historia
- yamaha
- Genius Loci
<strach> To dopiero......
Idz no do weta, bo tak jak pisze Beate, i jesli dobrze kojarze, nie tak dawno forumowy HODOWCA kupil kota jako "kotke" ....
Czyli czasem nie jest to tak bardzo OCZYWISTE jak nam sie wydaje
Idz no do weta, bo tak jak pisze Beate, i jesli dobrze kojarze, nie tak dawno forumowy HODOWCA kupil kota jako "kotke" ....
Czyli czasem nie jest to tak bardzo OCZYWISTE jak nam sie wydaje
- Betuś
Faktycznie szok <shock> <lol>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
<lol> To forum nie takie rzeczy widziało!
Kominikacja24, nie odbierasz PW?
Kominikacja24, nie odbierasz PW?
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
O ludziska.... <shock> Póki nie obejrzałam filmiku to pomyślałam sobie, że Puchata jest po prostu zazdrosna o to, że miziasz nową kotkę i próbuje skupić na sobie Twoja uwagę...
Jednak po obejrzeniu nagrania... no wygląda to dosyć jednoznacznie
Może w hodowli wydali ci nie tego kotka co trzeba i ktoś ma waszą Dafne, a miał mieć kocurka? Był w miocie jakiś liliowy kocurek?
Jednak po obejrzeniu nagrania... no wygląda to dosyć jednoznacznie
Może w hodowli wydali ci nie tego kotka co trzeba i ktoś ma waszą Dafne, a miał mieć kocurka? Był w miocie jakiś liliowy kocurek?
- Hebe
- Kontakt:
Ania w szoku jestem ? Wiadomo już coś ?? Rozmawiałaś z Mileną?
- yamaha
- Genius Loci
Oj, bedzie Dafny....
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Na szczęście w domu wołali na niego Puchatayamaha pisze:Oj, bedzie Dafny....
Rzeczywiście pamiętam całkiem niedawną sytuację na forum, kiedy kotka hodowlana okazała się kocurkiem, więc aż dwóch hodowców musiało się pomylić (i przynajmniej tylu samo wetów <mrgreen>), widać zdarzają się sytuacje, kiedy trudniej niż zwykle określić płeć (bo poza tym chyba nie aż tak, skoro w miocie, z którego pochodzi Kitka, bez pudła rozszyfrowałam wszystkie kocięta, pomimo, że pierwszy raz w życiu zaglądałam kotom pod ogon <mrgreen> Oczywiście wcześniej przygotowałam się teoretycznie)
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Widać nauka nie poszła w las :-)atomeria pisze:... bez pudła rozszyfrowałam wszystkie kocięta, pomimo, że pierwszy raz w życiu zaglądałam kotom pod ogon <mrgreen> Oczywiście wcześniej przygotowałam się teoretycznie)