Ok, pobawiła się i chyba zaczyna do niej docierać, że zostaje tu na dłużej, bo chodzi po mieszkaniu i strasznie miauczy, biedactwo...
Arya i Eddie
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Re: Iskierka
Na żywo jest sto razy ładniejsza, ale niestety jedyne, czym dysponuję, to iPhone. Niby ma niezły aparat, ale z obiektami w ruchu radzi sobie kiepsko 
Ok, pobawiła się i chyba zaczyna do niej docierać, że zostaje tu na dłużej, bo chodzi po mieszkaniu i strasznie miauczy, biedactwo...
- beev
jaka ona śliczna i taka malutka się wydaje <zakochana> faktycznie wulkan energii jak na pierwszy dzień w nowym domu <lol> powodzenia Iskierko w nowej rodzinie 
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Biedulka malutka

- Dominikana
Super, że jest już z Wami widać dobrze jej w nowym domku. Słodka jest <zakochana>
- Dominikana
U nas też tak bylo zagladanie w kąty i miauczenie. Minie jej 
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana>
sliczna jest !
Zostawcie jej miejsca, gdzie moze sie bezpiecznie schowac, nie "barykadujcie" wszystkiego
Zostawcie jej miejsca, gdzie moze sie bezpiecznie schowac, nie "barykadujcie" wszystkiego
- Mion
CUDOWNA kotula i świetne zdjęcia, relacja na medal <mrgreen> moja kicia po przyjeździe się dobę chowała, a u Was jaka pewniacha! Miauczonko minie i zostanie tylko takie mówiące "gdzie mój indyczek" <rotfl>
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Barykadujemy tylko szafkę pod telewizorem, bo jest tam morze kabli, resztę ma dostępną - może schować się w truskawce albo pod kanapą, ma też otwarty transporter.
Chwilowo nie płacze, tylko znowu się bawi. Chwilę temu skoczyła na kanapę, z niej na szafkę, z szafki na oparcie kanapy, z kanapy na mojego laptopa, z którego właśnie piszę <lol> Nas się jeszcze troszkę boi, raczej ucieka.
Teraz znowu chodzi po oparciu kanapy <mrgreen>
Wskoczyła na stolik kawowy, wąchała z zaciekawieniem otwartą butelkę z piwem (oblewamy kicię, a co
), w końcu oparła się o nią łapkami, butelka się przewróciła i spadła, kot sp... w kąt, a Chłop wył ze śmiechu <lol>
Teraz troszkę się czai, ale w tym tempie pewnie zaraz znowu się ośmieli... O, teraz Chłop bawi się z nią wędką, żeby nie myślała, że się na nią gniewamy
Chwilowo nie płacze, tylko znowu się bawi. Chwilę temu skoczyła na kanapę, z niej na szafkę, z szafki na oparcie kanapy, z kanapy na mojego laptopa, z którego właśnie piszę <lol> Nas się jeszcze troszkę boi, raczej ucieka.
Teraz znowu chodzi po oparciu kanapy <mrgreen>
Wskoczyła na stolik kawowy, wąchała z zaciekawieniem otwartą butelkę z piwem (oblewamy kicię, a co
Teraz troszkę się czai, ale w tym tempie pewnie zaraz znowu się ośmieli... O, teraz Chłop bawi się z nią wędką, żeby nie myślała, że się na nią gniewamy
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
jaaaaaaka słodka mała koteczka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
i jak, została Aryą czy zmieniłaś zdanie
?
A ten domek w kształcie truskawki to mnie zauroczył totalnie

i jak, została Aryą czy zmieniłaś zdanie
A ten domek w kształcie truskawki to mnie zauroczył totalnie
- beev
Ja kupiłam ochronke na kable i dzięki kotu w końcu mam porządek pod szafka rtv