Będzie dobrze Kociaki najczęściej śpią, jak nas nie ma w domu Wiem, co przeżywasz, ja wzięłam tydzień urlopu, jak przywieźliśmy Huga do domu
Byłam przerażona, kiedy pierwszy raz zostawiałam go samego, ale wszystko poszło gładziutko
Głowa do góry
Głaski dla malutkiej
Śliczna malutka jest taka jaśniutka <zakochana> Bedzie dobrze mala szybko sie przyzwyczai do tego, że musi troszkę sama w domku posiedzieć...ten czas wykorzysta na drzemkę. Pamiętam jak my sie stresowaliśmy idąc pierwszy raz do pracy po pojawieniu sie Teo...teraz po powrocie witają nas chińskie zaspane oczka :-) a później nam wszystko "opowiada" co się działo gdy nas nie było :-)
Dominikana pisze:. Pamiętam jak my sie stresowaliśmy idąc pierwszy raz do pracy po pojawieniu sie Teo...teraz po powrocie witają nas chińskie zaspane oczka :-) a później nam wszystko "opowiada" co się działo gdy nas nie było :-)
Po powrocie zastałam tak zaspaną Eufi, że nawet nie słyszała jak otwierałam kluczem drzwi wybudziłam ją, pożniej miała dłuuuugi proces przeciągania się i dopiero zaskoczyła, że wróciłam <rotfl> da się rozumieć, że większość dnia przespała <lol> Czyli chinskie oczka u mojej niuni też będą normą :-)
Będzie dobrze ... my to czasami w weekend śmiejemy się, że psujemy Teosiowi plany bo my krzątamy się po domu w ciągu dnia, a przecież to jego pora na drzemkę <lol>
Dziewczyny musze wybrać drugie imie do rejestracji Euphorii w organizacji TICA :-) Najlepiej gdyby było też na litere E - jakieś pomysły? Poki co moim faworytem jest Enya ale czekam na Wasze propozycje
A moj pluszak pod nasza nieobecność spi jak zabity w oczkach tylko śpiochy widać <ok>