Lucjan "Otello" Sarantina*PL
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Re: Lucjan "Otello" Sarantina*PL
piękny węgielek
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Super koteł <zakochana>
czy tylko mi nie wyświetlają się fotki bezpośrednio w wątku tylko dopiero po kliknięciu w link <suchy> ?
czy tylko mi nie wyświetlają się fotki bezpośrednio w wątku tylko dopiero po kliknięciu w link <suchy> ?
- mundzia
@ fado123 <serce> <serce> <zakochana> <zakochana> <serce> <serce>
@ PyzowePany tak właśnie jest <mrgreen> jakoś nie wychodzi mi wrzucanie, żeby bezpośrednio się wyświetlały <?> <?>
@ PyzowePany tak właśnie jest <mrgreen> jakoś nie wychodzi mi wrzucanie, żeby bezpośrednio się wyświetlały <?> <?>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Bo kod [img] działa przy linku bezpośrednim do zdjęcia, z .jpg na końcu. Linki do albumów i wyświetlarek nie działają z [img]...
dla pięknego węgielka <mrgreen>
dla pięknego węgielka <mrgreen>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Teraz Lucjan jest Szczerbatkiem pełną gębą Albo i niepełną, bo jednak trzonowca brak...
Ale urody mu nie ubyło nic a nic <zakochana>
Ale urody mu nie ubyło nic a nic <zakochana>
- mundzia
Uwaga Ciotki, chwalę się! <mrgreen>
Oprócz trzonowca znalazłam też kiełek <mrgreen> aż nie mogę uwierzyć
Szczerbatek nowe zębale ma już całkiem spore <roll>
Pytanko mam do Was, Dziewczyny, bo doświadczeniem mogłybyście obdzielić z 10ciu wetów
Czy Lucjanowi mogę podać pastę odkłaczającą? Czy za mały jednak jeszcze (przypominam, że Szczerbatek z 4go grudnia'15)? Znalazłam ostatnio pawika sierściowego i trochę się martwię (a poza tym nie chcę, żeby mi się męczył pawiami <oops> )... Poradźcie Dobre Duszki <serce> <serce>
https://www.flickr.com/gp/edmundplecie/77dqr6
https://www.flickr.com/gp/edmundplecie/0mCznN
Oprócz trzonowca znalazłam też kiełek <mrgreen> aż nie mogę uwierzyć
Szczerbatek nowe zębale ma już całkiem spore <roll>
Pytanko mam do Was, Dziewczyny, bo doświadczeniem mogłybyście obdzielić z 10ciu wetów
Czy Lucjanowi mogę podać pastę odkłaczającą? Czy za mały jednak jeszcze (przypominam, że Szczerbatek z 4go grudnia'15)? Znalazłam ostatnio pawika sierściowego i trochę się martwię (a poza tym nie chcę, żeby mi się męczył pawiami <oops> )... Poradźcie Dobre Duszki <serce> <serce>
https://www.flickr.com/gp/edmundplecie/77dqr6
https://www.flickr.com/gp/edmundplecie/0mCznN
- fado123
- Agilisowy Rezydent
w kwestii pasty nie doradzę , mój nie dostaję ale też kłaczków jeszcze nie znalazłam , śliczznie rośnie twój czarnuszek <zakochana>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Śliczny węgielek <serce> na tym pierwszym zdjęciu jest po prostu przesłodki <serce>
mój kot jest kilka dni starszy niż Lucuś (27.11) i właśnie wczoraj stracił ostatniego kiełka :-> za szybko te dzieci dorastają <mrgreen>
co do pasty to nie poradzę, choć skoro już znalazłaś sierściucha, to ja chyba podawałabym po odrobinkę..
w ogóle zazdroszczę, że Lucek się tak chętnie myje, mojemu zakłaczenie nie grozi <lol> trudno go przyłapać na pielęgnacji futra :->
mój kot jest kilka dni starszy niż Lucuś (27.11) i właśnie wczoraj stracił ostatniego kiełka :-> za szybko te dzieci dorastają <mrgreen>
co do pasty to nie poradzę, choć skoro już znalazłaś sierściucha, to ja chyba podawałabym po odrobinkę..
w ogóle zazdroszczę, że Lucek się tak chętnie myje, mojemu zakłaczenie nie grozi <lol> trudno go przyłapać na pielęgnacji futra :->
- joakar
Lucjanku, jesteś przepiękny <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ja bym troszkę pasty dała, skoro pojawił się pawik to chyba nie ma na co czekać.
Ja bym troszkę pasty dała, skoro pojawił się pawik to chyba nie ma na co czekać.
- mundzia
Dzięki Dziewczyny!
To prawda - Lucek rośnie jak na drożdżach (3kg). <lol> zębale wielkie jak na takiego kotka (w moim, subiektywnym mniemaniu, oczywiście <roll> )
Trochę się obawiałam, że pasta może mu zrobić rewolucję żołądkową, ale poszukam może znajdzie się jakaś... hmmm... delikatniejsza :-> bo kupale są w normie (mojej wymyślonej czyli nie zbite 'twardziele', ale uformowane - jeszcze nie zaliczam się do grona 'dłubaczek', więc na razie oceniam wzrokowo-nosowo )
@joakar - Twój Gilberto to taki dostojniacha przefajnie mu w niebieskich szelkach
Dziękuję Wszystkim raz jeszcze!
To prawda - Lucek rośnie jak na drożdżach (3kg). <lol> zębale wielkie jak na takiego kotka (w moim, subiektywnym mniemaniu, oczywiście <roll> )
Trochę się obawiałam, że pasta może mu zrobić rewolucję żołądkową, ale poszukam może znajdzie się jakaś... hmmm... delikatniejsza :-> bo kupale są w normie (mojej wymyślonej czyli nie zbite 'twardziele', ale uformowane - jeszcze nie zaliczam się do grona 'dłubaczek', więc na razie oceniam wzrokowo-nosowo )
@joakar - Twój Gilberto to taki dostojniacha przefajnie mu w niebieskich szelkach
Dziękuję Wszystkim raz jeszcze!