Fado - Fermin Liadan*Pl

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Re: W oczekiwaniu na Filipa

Post autor: maga »

Ale ale, tam musi być ktoś kto działa do czasu załatwienia wszystkich spraw związanych z zamykającym się klubem.
Co bym zrobiła postarała się o nr tel i zadzwoniła by zapytać co z tym fantem . Nawet jeśli to tak wygląda , a mamy jakieś wątpliwości to prosiłabym o notkę do umowy na papierze. Zapytałabym nawet w klubie hodowli , z którego jest hodowla o cała ta sytuację.
Bo przeniesienie się do nowego klubu to prosta sprawa i rozumiem , ze to właśnie się dzieje?
Awatar użytkownika
Ballofhappiness

Post autor: Ballofhappiness »

Kocur, który jest ojcem naszego malucha to GIC Borys Julki Brytulki*Pl i to właśnie z jego klubem jest problem...
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Z klubem i rodowodem nie pomoge, ale Tatus wydaje sie jak najbardziej w porzadku, uczestniczyl w wystawach np. tu :
http://www.forum.agiliscattus.pl/viewto ... 9&start=60
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Tylko sie nie pomyl, jak pojedziesz po kociaczka i nie wroc do domu z ktoryms z tych <strach> <strach> <strach>

http://liadan.pl/1_4_mioty.html

:haha: :haha: :haha: :haha:
(przyznaje, na pierwszej fotce w tym pudelku, wygladaja PRAWIE slodko <rotfl> <rotfl> <rotfl> )
Awatar użytkownika
Ballofhappiness

No właśnie tatusia wyszukiwałam nawet u nas na forum i widzę, że jedna Pani kryła nim swoją kotkę, poza tym faktycznie jest ok, tylko kurczaki...czy ten klub musiał rozpaść się właśnie teraz ;-(
Yamaha, nawet nie wiesz jak długo musiałam przekonywać swojego narzeczonego żebyśmy wzięli Brytyjczyka a nie Sfinksa <mrgreen>
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Limonka »

ło matko, jakie te Sfinksy są pocieszne :-)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

<strach>
To BIERZCIE DWA !

(ale by bylo fajnie <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> ja to bardzo lubie male lysolki, wszyscy na forum to wiedza <roll> <roll> <roll> :haha: :haha: :haha: )
Awatar użytkownika
Ballofhappiness

Te sfinksy są naprawdę cudowne, mają tak ciekawski charakter, że byłam w szoku :D
I pewnie zdecydowalibyśmy się na dwa ale było więcej wad niż zalet: mieszkanie, w którym obecnie mieszkamy nie jest nasze, więc nie wiadomo co właścicielka by powiedziała na dwa koty, czeka nas przeprowadzka, sfinksy wymagają chyba dużo większej pielęgnacji niż Brytole i są baaaaaaardzo aktywne :D
Bałam się, że mam za małą wiedzę i nie podołam opiece nad takim cudem :D
Poza tym Brytol był od zawsze marzeniem i nie wiem czy chciałabym aby inny kot mącił spokój naszego jedynaka [póki co]
No i co najważniejsze, jeszcze rok temu narzeczony kategorycznie był na nie wobec wszystkich zwierząt w mieszkaniu, więc jak się zgodził na jednego to dam mu szansę :D
<mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Reasumując: Hodowla jest w porządki, właściciele są świetni, z kocurem wszystko się zgadza, tylko nawalił klub kocura. W związku z tym decyzja taka: Odbieramy kota za lekko ponad 2 tygodnie, ale robimy aneks do umowy dotyczący tego przesłania rodowodu. Więc wszystko gra i buczy :party:
Awatar użytkownika
Ballofhappiness

Jeszcze tylko pokażę Wam drapak, na który się zdecydowaliśmy...Miałyście rację, wybieraliśmy go chyba z 2 miesiące <shock>
Firma Leoland, drapak baaardzo stabilny, mogłabym sama po nim skakać :D
Poduszki przypinane na rzep, więc w każdej chwili można ściągnąć i do prania.
Mamy nadzieję, że kot zechce korzystać
Obrazek
Tutaj oczywiście kalendarz od Dorszki, na zdjęciu zmieniłam na październik bo wrzesień jest cały zapisany notateczkami.
Obrazek
I tabliczka zakupiona w Majstrze, są różne rasy kotów i różne teksty :D
Obrazek
Zdjęcia są krzywe bo dopadł mnie leń i cykałam je z łóżka.
Pozdrawiam w ten fajny, chłodny wieczór <ok>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

bardzo fajny drapaczek :-)
Zablokowany