Miot NN - Perla i Django Nero Agilis Cattus*PL
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Miot NN - Perla i Django Nero Agilis Cattus*PL
I tak bikolorek jest najpiękniejszy <zakochana> No ma już tych swoich ludzi <lol> ?
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
O matulu TRI z opisu ma biel wszędzie tam gdzie kocham <zakochana> o rany ...........................
Dorotko jesteś naj naj naj naj naj lepszą kocią mamuńką nikt tak nie potrafi dbać o kociąteczka tak jak TY <pokłon> <pokłon> <serce> <serce> już kilka lat Ciebie obserwuje to swoje wiem <roll> <roll> no i mam królewienkę koto-psiaka <lol> bo jak mówi mój Mirek nie do uwierzenia ,ze tak może zachowywać się kot identycznie jak piesek ,a ja zawsze mówię ,ze to jest szkoła Dorotki
Dorotko jesteś naj naj naj naj naj lepszą kocią mamuńką nikt tak nie potrafi dbać o kociąteczka tak jak TY <pokłon> <pokłon> <serce> <serce> już kilka lat Ciebie obserwuje to swoje wiem <roll> <roll> no i mam królewienkę koto-psiaka <lol> bo jak mówi mój Mirek nie do uwierzenia ,ze tak może zachowywać się kot identycznie jak piesek ,a ja zawsze mówię ,ze to jest szkoła Dorotki
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Leon, Chester i 2 bikolorki, o mamusiu <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Anka
- Agilisowy Rezydent
Sonia Tri są zawsze bez ptoka <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ty tu nie odwracaj kota ogonem <mrgreen>Anka pisze:Sonia Tri są zawsze bez ptoka <lol>
Mnie o inne ptoki chodziło
- Anka
- Agilisowy Rezydent
Kto Cię tam może wiedzieć.
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
A imię ma? <diabeł>Miss_Monroe pisze:I tak bikolorek jest najpiękniejszy <zakochana> No ma już tych swoich ludzi <lol> ?
- Miss_Monroe
- Moderator
A wiesz, że to podchodzi pod znęcanie psychiczne <lol> ? Dorotko, szybko edytuj zdjęcie i wpisuj byle co <lol>Dorszka pisze:A imię ma? <diabeł>Miss_Monroe pisze:I tak bikolorek jest najpiękniejszy <zakochana> No ma już tych swoich ludzi <lol> ?
- yamaha
- Genius Loci
Udam, ze nie doczytalam chyba, bo ja z rozpieszczaniem w postach to tak troche jestem na bakierDorszka pisze:Jak PEREŁKA to zrobiła?! Czuję się niedoceniona, pominięta, i w ogóle, nóż w plecy... I to od kogo! To ja tu oczy na zapałkach, kotki co trzy godzinę układane, przekładane, budzik nieustająco, no teraz poproszę o odpowiedni post rozpieszczający
-
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
Tri to oczywiście <zakochana> , ale ta pierwsza mordka taka słodziutka, że nie da się nie zachwycić