Gato Agilis Cattus*Pl
- Agnieszka7714
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
No taki dzień miałam, że migiem przeleciał i koniec końców się spóźniłam z ważną informacją.
Nic to, słuchajcie!:
[center]1 kwietnia minął równo rok jak Gato jest moim kotkiem <serce> a ja jego człowiekiem <mrgreen>
[/center]
Mieliśmy trochę przygód przez ten rok, ale ze wszystkich wyszliśmy na prostą. Nie wiem, czy tak by było, gdyby nie opieka i doradztwo 24-godzinne Mamy Wszystkich Agilisów <mrgreen> Bardzo dziękuję Dorotko za ocieranie oczu i pociągniecie za warkoczyk, w zależności od sytuacji
A Gaton, cóż, rocznicę przyjął obojętnie. Bardziej się dziś zajął walką z mopem <diabeł> kiedy to ja przy pomocy tegoż mopa walczyłam z podłogą.
Zdjęcia będą. Obiecuję. Miały być dzisiaj, znaczy wczoraj, ale wciąż wywołuję <diabeł>
Nic to, słuchajcie!:
[center]1 kwietnia minął równo rok jak Gato jest moim kotkiem <serce> a ja jego człowiekiem <mrgreen>
[/center]
Mieliśmy trochę przygód przez ten rok, ale ze wszystkich wyszliśmy na prostą. Nie wiem, czy tak by było, gdyby nie opieka i doradztwo 24-godzinne Mamy Wszystkich Agilisów <mrgreen> Bardzo dziękuję Dorotko za ocieranie oczu i pociągniecie za warkoczyk, w zależności od sytuacji
A Gaton, cóż, rocznicę przyjął obojętnie. Bardziej się dziś zajął walką z mopem <diabeł> kiedy to ja przy pomocy tegoż mopa walczyłam z podłogą.
Zdjęcia będą. Obiecuję. Miały być dzisiaj, znaczy wczoraj, ale wciąż wywołuję <diabeł>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Stan podłogi mówił głośno i donośnie, że obsługuje się jak najbardziej <lol>Renia pisze:Gatonku, bardzo dobrze robiłeś, bo Twoja Pani chyba zapomniała, że w niedzielę się mopa nie obsługuje![]()
Ano nie zrobiłaRenia pisze:Tak się tym sztylem zajęła, że nie zrobiła Ci zdjęć z okazji tej miłej rocznicy ?
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Gatonku jubilacie kochany
samych najlepszych i najsłodszych dni Ci życzę , najsmaczniejszych smakołyczków , zawsze kochajacej i pamietajacej Panci <diabeł> służba musi być zawsze na 6 <!> , siostrunia zeby coraz bardziej kochajaca i kochana była i pancio też żeby o Tobie pamietał
,a przede wszystkim kolejnych tylko cudownych lat ale bez choróbsk i wetów
czekam na
samych najlepszych i najsłodszych dni Ci życzę , najsmaczniejszych smakołyczków , zawsze kochajacej i pamietajacej Panci <diabeł> służba musi być zawsze na 6 <!> , siostrunia zeby coraz bardziej kochajaca i kochana była i pancio też żeby o Tobie pamietał
,a przede wszystkim kolejnych tylko cudownych lat ale bez choróbsk i wetów
czekam na