Forum jest świetne, tylko ten jeden minusik. Wolałabym żeby mnie ktoś poinformował co robię źle zanim skasuje to co wkleiłam bądź w tym samym czasie bo pisząc na tym forum ja także poświęcam swój cenny czas????
Jestem już zmęczona bo po 12 godz. pracy oraz paru godzinach pomagania i załączania tej informacji w miejscach publicznych gdzie jestem zarejestrowana i jak zwykle tylko tutaj coś zniknęło i ja znowu po forum nie potrafię się doszukać dlaczego???
Wybaczcie, że tak marudzę, ale zdarza się to któryś raz i ja nie mam już do tego sił. Wydaję mi się, że dobrze myślę, że nawet jeśli czegoś nie doczytam, i coś źle zrobię, ZA CO PUBLICZNIE PRZEPRASZAM BO TEŻ JESTEM CZŁOWIEKIEM I MI SIĘ ZDARZA COŚ ZROBIĆ ŹLE... Mam także dużo zajęć i każda minuta się liczy. Dlatego powinnam zostać poinformowana co zrobiłam źle.
Osoba która to kasuje (wiem że pare osób zajmuje się tym forum), wiem że też Chcecie dobrze, więc PROSZĘ, skoro macie czas skasować coś nad czym ja poświęcam czas, to chociaż napiszcie dlaczego, bądź podajcie stronkę gdzie to szybko znajdę??? I skoro już kasujecie to proszę skasujcie całą informację bo jak to teraz wygląda bez załączników????
W regulaminie który znalazłam
http://www.forum.agiliscattus.pl/profil ... 0b1e191608, nie pisało nic o tym że nie mogę załączać takich rzeczy które są zresztą zatwierdzone prawnie.
Pozdrawiam
Z Góry Dziękuję
Elwira