Bulik Misiurno i Marcel Mazuria... trudna męska przyjaźń
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Bulik Misiurno i Marcel Mazuria... trudna męska przyjaźń
Zdrowiej jak najszybciej Buliczku

- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Moc kciuków i cieplych myśli od nas dla Buliczka <serce> <serce> <serce> <serce>
<ok> <ok> <ok>
-
aurora80
Wielkie dzięki kochane! Mam takie wrażenie nieodparte, że bez tego forum byłoby mi dużo trudniej przebić się przez tych kilka ostatnich dni ... Dziękuję jeszcze raz. Tak samo działa podpatrywanie waszych kotełków - mi daje naprawdę mnóstwo radości.
Jakiś czas temu miałam pokazać moich chłopaków razem - jeszcze wtedy obydwa egzemplarze cieszyły się pełnią zdrowia. Nadrabiam dzisiaj tak na przekór :-)
Bunio jeszcze zdrowy i w pełni ofutrzony

Generalnie Bulik prezentuje się z każdym dniem co raz lepiej. Niestety nie ma ochoty za bardzo ćwiczyć i okrutnie się przy tym spina. Trochę sobie chodzi po domu przy czym nadal stawia operowaną nogę w ten sam sposób w jaki to robił przed zabiegiem. Nie wiem czy to normalne, mam nadzieję że wynika to z faktu że jest chora i stara się ją odciążyć. Bardzo ciężko jest mu się poruszać w kołnierzu stąd jeśli naprawdę wiemy że mamy
go na oku to go oswabadzamy. Jest piękny więc mogę się w niego wgapiać a jakże <mrgreen>
Jakiś czas temu miałam pokazać moich chłopaków razem - jeszcze wtedy obydwa egzemplarze cieszyły się pełnią zdrowia. Nadrabiam dzisiaj tak na przekór :-)

Bunio jeszcze zdrowy i w pełni ofutrzony

Generalnie Bulik prezentuje się z każdym dniem co raz lepiej. Niestety nie ma ochoty za bardzo ćwiczyć i okrutnie się przy tym spina. Trochę sobie chodzi po domu przy czym nadal stawia operowaną nogę w ten sam sposób w jaki to robił przed zabiegiem. Nie wiem czy to normalne, mam nadzieję że wynika to z faktu że jest chora i stara się ją odciążyć. Bardzo ciężko jest mu się poruszać w kołnierzu stąd jeśli naprawdę wiemy że mamy
go na oku to go oswabadzamy. Jest piękny więc mogę się w niego wgapiać a jakże <mrgreen>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
słodziaczki <serce> <serce>
zdrówka, Buliczku, dużo zdrówka
mam nadzieję, że wszystko będzie coraz lepiej.. może chodzi tak z przyzwyczajenia, bo wczesniej nóżka bolała jak stawał na niej normalnie i na wszelki wypadek woli ją oszczędzać?
zdrówka, Buliczku, dużo zdrówka
mam nadzieję, że wszystko będzie coraz lepiej.. może chodzi tak z przyzwyczajenia, bo wczesniej nóżka bolała jak stawał na niej normalnie i na wszelki wypadek woli ją oszczędzać?
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana>
<ok> <ok> <ok> nie puszczam, jeszcze troche i BEDZIE DOBRZE
<ok> 
<ok> <ok> <ok> nie puszczam, jeszcze troche i BEDZIE DOBRZE
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Głaski dla Bulika , a dla Ciebie
,będzie dobrze 
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Ojejej musiałam nadrobić zaległości
Buliczku <serce> <serce> biduleczku <strach> ciocia bardzo mocno kciuki bedzie trzymać nic nie wiedziałam będzie dobrze ile się słoneczko nacierpi <serce> no słów brak...............
Arora mocno przytulam bo wiem co to za stres
<serce> ile nieprzespanych nocy za mną
Biedny Buliczek sie nacierpi ale bedzie dobrze tylko musicie to przetrwać co jest bardzo trudne <ok> <ok> <ok> <ok> <serce> <serce> <serce> <serce> calym sercem jestem z Wami
Koloruś nauczył mnie już pokory ,a nikt nie potrafi tak się cieszyć życiem jak on i być tak bardzo wdziecznym i to serce nam okazywać :-)
<zakochana> <zakochana>
<ok> <ok>
Buliczku <serce> <serce> biduleczku <strach> ciocia bardzo mocno kciuki bedzie trzymać nic nie wiedziałam będzie dobrze ile się słoneczko nacierpi <serce> no słów brak...............
Arora mocno przytulam bo wiem co to za stres
Biedny Buliczek sie nacierpi ale bedzie dobrze tylko musicie to przetrwać co jest bardzo trudne <ok> <ok> <ok> <ok> <serce> <serce> <serce> <serce> calym sercem jestem z Wami
Koloruś nauczył mnie już pokory ,a nikt nie potrafi tak się cieszyć życiem jak on i być tak bardzo wdziecznym i to serce nam okazywać :-)
<zakochana> <zakochana>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Buliku, cały czas trzymam kciuki za twoje łapki <ok>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Niech szybko będzie dobrze <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Buliczek już spaceruje... super
Buliczku, ciocia nieustająco zaciska <ok>
Buliczku, ciocia nieustająco zaciska <ok>