Mnie też najbardziej jego pysio za serce chwyta choć wszystkie są cudne i kochane <zakochana> Piękne zdjęcia :-)
Miot J - Gatta i Fado
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- CZANKRA
- Hodowca
- Kontakt:
No to teraz Mago bedzie co sroda nam zamieszczac zdjecia kremaczka i opis jak sie rozwija. Zobaczymy jak dlugo wytrzyma hi hi hi.
Dorszka tez pewnie i od innych tez bedzie otrzymywac co jakis czas informacje i zdjecia jak kocieta rozwijaja sie.
Za niedlugo tez u Dorszki powitany zostanie nowy miot wiec podziwiac bedziemy kolejne wspaniale kocieta. Ja licze na szylkretki oczywiscie
Dorszka tez pewnie i od innych tez bedzie otrzymywac co jakis czas informacje i zdjecia jak kocieta rozwijaja sie.
Za niedlugo tez u Dorszki powitany zostanie nowy miot wiec podziwiac bedziemy kolejne wspaniale kocieta. Ja licze na szylkretki oczywiscie
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Podpisuję się <mrgreen> Za jakiś czas środa będzie dla Mago najgorszym dniem w tygodniu, jak będziemy ją wszyscy molestować o nowe fotki Gatusia <lol>Dorota pisze:[glow=orange]środa [/glow] ma być co drugi dzień <mrgreen> , Mago pracuje w domu ma super sprzęt i robi boskie fotki , więc doczekać się już nie mogę <gwiżdże>CZANKRA pisze:No to teraz Mago bedzie co sroda nam zamieszczac zdjecia kremaczka